Een groot online platform waar je in een virtuele wereld met mensen over de hele wereld kunt fietsen, expert Leon van Bon vertelt ons meer. De laatste jaren is Zwift steeds groter geworden, het is nu zo ver dat je er zelfs een profcontact mee kunt verdienen. Leon van Bon neemt ons mee in de ins en outs van het platform. Zo vertelt hij hoe je kunt beginnen met Zwift, welke accessoires je kunt gebruiken om een nog beter fietsgevoel te krijgen en hoe je de game nog beter en slimmer kunt aanpakken. Daarnaast stellen we verschillende luisteraars vragen aan onze expert Leon van Bon om een helder beeld te krijgen van alles dat mogelijk is in de virtuele wereld van Zwift. Luister nu de aflevering, dit is deel 2.

Ook deze aflevering reiken we weer een nieuwe superkudo uit en maken we door onze gast kennis met een nieuwe wielerterm uit de Zwift wereld. Wil jij meedoen met onze Superkudo rubriek? Dat kan! Word nu lid van onze wielerclub op Strava, zet een mooie prestatie neer en win!

Heb jij een vraag over wielrennen? Neem dan nu contact met ons op via ons telefoonnummer 06-82612419 en wie weet behandelen jouw vraag de volgende keer!

Naar aanleiding van seizoen 1 waarin verschillende experts aan het woord zijn gekomen hebben we een beginnershandleiding opgesteld voor jou als wielrenner. Benieuwd? Check hem nu en downloadt hem gratis.

Wiel-rent.nl is liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

Instagram: Wat als?! De wielerpodcast (@watalsdewielerpodcast) • Instagram-foto’s en -video’s
Facebook: Wat als de wielerpodcast | Facebook
Website: Podcast wielrennen – Wat als De wielerpodcast is dé podcast voor fietsers (watalsdepodcast.nl)

READ  Wielerverhalen#10 Fietsen is pas leuk als het klaar is aldus Twan Lammers