In aflevering 8 van seizoen 1 kwam het al kort aan de orde. We zijn namelijk ontzettend trots op een tweede nieuwe liefhebber van de show. Naast wiel-rent.nl sluit ook Wrab zich als liefhebber aan bij wat als de wielerpodcast. Hierdoor kunnen wij doorgaan met het schetsen van de handleiding opzoek naar de perfecte fietser.

Aan de hand van deze liefhebbers kunnen wij nog meer content maken zodat jullie als luisteraars alle ins en outs uit de wielerwereld leren kennen. Daarnaast zullen alle winnaars van de superkudo rubriek vanaf nu een ontzettend leuk winaarspakketje van Wrab ontvangen. Ook kans maken op de superkudo, wordt dan nu lid van onze Stravaclub: Wat als – De wielerpodcast.

Maar wat is Wrab eigenlijk?

Wrab is een nieuw Nederlands kledingmerk met oog voor detail, zo bedachten ze fietskleding met een uniek design en een geweldige pasvorm voor de when-riding-a-bike-gemeenschap. Naast het ontwerpen en verkopen van wielerkleding houdt Wrab zich bezig met de wereld waar we in rondfietsen groen te houden. Omdat we op onze fietsen springen en onze longen vullen met frisse lucht voelt Wrab zich verantwoordelijk om voor onze planeet te zorgen. Iets waar wij van de wielerpodcast met honderd procent achter staan. Door de natuur kunnen we onszelf en anderen weer helemaal opladen. Wrab streeft deze missie op verschillende manieren na. Zo ontvang elke bestelling in een kartonnen tas die je kunt retourneren met uw oude fietskleding. Deze kleding wordt hergebruikt voor de vulling van kussens en meubels of gaan naar mensen die geen geld hebben om fietskleding te kopen. Dit noemen ze ook wel re-cycle. Daarnaast omvat het assortiment uit onder andere casual kleding gemaakt van biologisch katoen. Uiteraard mogen ook de biologische fairtrade koffiebonen niet vergeten worden. Tot slot word er in de toekomst bij elke bestelling een stukje grond gekocht dat word teruggegeven aan de planeet via BuyWorld.org zodat de natuur weer zijn gang kan gaan.

READ  Voor de gravelfans onder ons

Naast de fietskleding en koffiebonen heeft Wrab ook een lijn voor naast de fiets. Deze lijn bevat een collectie van biologische t-shirts, hoodies en sweaters, maar ook Wrab bidons en koffiebekers ontbreken niet. Zo vormt Wrab een veelzijdig fietskledingmerk dat goed is voor de mens en de natuur. Oftewel ze bieden wat elke fietser nodig heeft. WRAB, When Riding A Bike