Wrab.cc samenwerking wat als de wielerpodcast
Nieuws, Wat als?! De wielerpodcast

Wrab nieuwe liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

In aflevering 8 van seizoen 1 kwam het al kort aan de orde. We zijn namelijk ontzettend trots op een tweede nieuwe liefhebber van de show. Naast wiel-rent.nl sluit ook Wrab zich als liefhebber aan bij wat als de wielerpodcast. Hierdoor kunnen wij doorgaan met het schetsen van de handleiding opzoek naar de perfecte fietser.

Aan de hand van deze liefhebbers kunnen wij nog meer content maken zodat jullie als luisteraars alle ins en outs uit de wielerwereld leren kennen. Daarnaast zullen alle winnaars van de superkudo rubriek vanaf nu een ontzettend leuk winaarspakketje van Wrab ontvangen. Ook kans maken op de superkudo, wordt dan nu lid van onze Stravaclub: Wat als – De wielerpodcast.

Maar wat is Wrab eigenlijk?

Wrab is een nieuw Nederlands kledingmerk met oog voor detail, zo bedachten ze fietskleding met een uniek design en een geweldige pasvorm voor de when-riding-a-bike-gemeenschap. Naast het ontwerpen en verkopen van wielerkleding houdt Wrab zich bezig met de wereld waar we in rondfietsen groen te houden. Omdat we op onze fietsen springen en onze longen vullen met frisse lucht voelt Wrab zich verantwoordelijk om voor onze planeet te zorgen. Iets waar wij van de wielerpodcast met honderd procent achter staan. Door de natuur kunnen we onszelf en anderen weer helemaal opladen. Wrab streeft deze missie op verschillende manieren na. Zo ontvang elke bestelling in een kartonnen tas die je kunt retourneren met uw oude fietskleding. Deze kleding wordt hergebruikt voor de vulling van kussens en meubels of gaan naar mensen die geen geld hebben om fietskleding te kopen. Dit noemen ze ook wel re-cycle. Daarnaast omvat het assortiment uit onder andere casual kleding gemaakt van biologisch katoen. Uiteraard mogen ook de biologische fairtrade koffiebonen niet vergeten worden. Tot slot word er in de toekomst bij elke bestelling een stukje grond gekocht dat word teruggegeven aan de planeet via BuyWorld.org zodat de natuur weer zijn gang kan gaan.

Block
Wrab is een nieuwe liefhebber van Wat als De wielerpodcast
PlayPlay
Wrab.cc
Nieuwe liefhebber
Met Wrab loop jij er gesoigneerder bij, check het nu
Wat als de wielerpodcast
Aflevering 8
Soigneren kun je leren, met Wrab en Wat als De wielerpodcast. Luister nu aflevering 8 terug

Naast de fietskleding en koffiebonen heeft Wrab ook een lijn voor naast de fiets. Deze lijn bevat een collectie van biologische t-shirts, hoodies en sweaters, maar ook Wrab bidons en koffiebekers ontbreken niet. Zo vormt Wrab een veelzijdig fietskledingmerk dat goed is voor de mens en de natuur. Oftewel ze bieden wat elke fietser nodig heeft. WRAB, When Riding A Bike

READ  Wat als je buitenbanden voor je racefiets wilt aanschaffen? Bandenexpert Ferdinand van Essen geeft dé tips en tricks - S1 - A9
Blijf op de hoogte van de nieuwste afleveringen en meer..

Meld je nu aan en blijf op de hoogte van de nieuwste afleveringen en al het nieuws rondom jouw favoriete wielerpodcast of abonneer nu op jouw favoriete podcastapp.