Trainen op cadans
Podcast seizoen 2, Wat als?! De wielerpodcast

Wat als je voorbereid de winter in wil qua wielerkleding? S2 – A4

Heb jij je wielerkleding voor de winter al op orde? En ga jij over het algemeen goed voorbereid de winter in als wielrenner? Want nu de herfst is begonnen, kan de winterkleding weer uit de kast worden gehaald. Deze winter komen we de elementen zeker weer tegen, daarom gaan we het hebben over onze voorbereiding op de winter qua wielerkleding. Want wat trek je wel en ook vooral niet aan in de winter. Dat en nog veel meer over wielerkleding wordt besproken in deze aflevering.

Daarnaast maken we ook deze aflevering een luisteraar blij met het Superkudo pakket. Wil jij meedoen met onze Superkudo rubriek? Dat kan! Word nu lid van onze wielerclub op Strava, zet een mooie prestatie neer en win! Tot slot komt er in de wielertermpjes rubriek een nieuwe wielerterm aan bod. Ken jij hem al?

Heb jij een vraag over wielrennen? Neem dan nu contact met ons op via ons telefoonnummer 06-82612419 en wie weet behandelen jouw vraag de volgende keer!

Wiel-rent.nl is liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

Instagram: Wat als?! De wielerpodcast (@watalsdewielerpodcast) • Instagram-foto’s en -video’s
Facebook: Wat als de wielerpodcast | Facebook
Website: Podcast wielrennen – Wat als De wielerpodcast is dé podcast voor fietsers (watalsdepodcast.nl)

 

READ  Wat als je wil leren fietsen in een groep? Dit móet je weten - S1 - A10
Blijf op de hoogte van de nieuwste afleveringen en meer..

Meld je nu aan en blijf op de hoogte van de nieuwste afleveringen en al het nieuws rondom jouw favoriete wielerpodcast of abonneer nu op jouw favoriete podcastapp.