Menno Anker, ook wel de grafisch ontwerper van de wielerposters genoemd. Een van zijn gemaakte wielerposters is de vulkaan ´The Mount Hood´die hij beklom vanaf Portland (VS). Achter elke wielerposter die hij heeft gemaakt schuilt een verhaal, want elke berg die hij op papier zet heeft hij zelf beklommen. Al deze fantastische wielerposters komen voort uit zijn liefde voor het fietsen in combinatie met zijn passie voor grafisch ontwerpen. Wat begon als een leuke illustratie in een wielerblad, liep al snel uit tot een eigen webshop in wielerposters. Ook al is Menno Anker de maker van de wielerposters van alle bergen, iedereen maakt zijn eigen verhaal bij zijn beklimming van die berg. Luister nu zijn wielerverhaal achter de poster van de hete vulkaan in Amerika of bekijken zijn werk in de Proloog in Amerongen of op zijn website.

Samen gaan we op op zoek naar de meest bijzondere en mooiste verhalen uit de wielerwereld. Van amateur tot beroepswielrenner, geen verhaal is gek genoeg voor ons podium! Zo willen wij jou inspireren en motiveren om altijd te blijven trappen en jouw eigen wielerverhaal te schrijven.

Winactie: Win een wielerposter van Menno Anker na keuze, houd onze Instagram goed in de gaten!

Fietscafé de Proloog is dé plek waar wielerverhalen worden geboren en doorverteld! Neem vooral eens een kijkje en geniet van een magistrale koffie! (De Proloog, Amerongen)

Heb jij een tof wielerverhaal dat je wilt delen? Neem dan nu contact met ons op via ons telefoonnummer 06-82612419

READ  Wielerverhalen#12 Hoe Martin Kool kennis maakt met klimmen over de hele wereld

Fietscafé de Proloog in Amerongen is liefhebber van onze serie Wielerverhalen.

Instagram: Wat als?! De wielerpodcast (@watalsdewielerpodcast) • Instagram-foto’s en -video’s
Facebook: Wat als de wielerpodcast | Facebook
Website: Podcast wielrennen – Wat als De wielerpodcast is dé podcast voor fietsers (watalsdepodcast.nl)