Op bladzijde 8 van de serie wielerverhalen neemt Robbe Snels, onze allereerste internationale gast, je mee in zijn verhaal. In eerste instantie gaat dit verhaal over de sponsortocht Duchenne Heroes, een offroad uitdaging waarbij meer dan 700 kilometer moet worden overwonnen. Maar deze belevenis is meer dan dat, een tocht waarbij Robbe Snels de andere kant van de medaille tegenkomt. Want gaat hij het wel halen? De vermoeidheid slaat toe en zijn gedachtes springen van links naar rechts. Ook gaat dit verhaal over een vriendschap die opbloeit door deze sponsortocht. Een vriendschap die sterker blijkt dan 700 kilometer afzien, sterker dan die laatste trap verzuring, sterker dan .. Nieuwsgierig? Luister dan nu het hele verhaal van Robbe Snels en zijn ode aan Nick via jouw favoriete podcastapp.

Samen gaan we op op zoek naar de meest bijzondere en mooiste verhalen uit de wielerwereld. Van amateur tot beroepswielrenner, geen verhaal is gek genoeg voor ons podium! Zo willen wij jou inspireren en motiveren om altijd te blijven trappen en jouw eigen wielerverhaal te schrijven.

Fietscafé de Proloog is dé plek waar wielerverhalen worden geboren en doorverteld! Neem vooral eens een kijkje en geniet van een magistrale koffie! (De Proloog, Amerongen)

Heb jij een tof wielerverhaal dat je wilt delen? Neem dan nu contact met ons op via ons telefoonnummer 06-82612419

Fietscafé de Proloog in Amerongen is liefhebber van onze serie Wielerverhalen.

Instagram: Wat als?! De wielerpodcast (@watalsdewielerpodcast) • Instagram-foto’s en -video’s
Facebook: Wat als de wielerpodcast | Facebook
Website: Podcast wielrennen – Wat als De wielerpodcast is dé podcast voor fietsers (watalsdepodcast.nl)

READ  Wielerverhalen#15 Edwin de Wolf over zijn verhaal richting de Invictus Games

*Disclaimer: deze podcast is opgenomen op 11 november 2021, foto is genomen door Eppo Karsijns