Op bladzijde 7 van de serie wielerverhalen neemt onze eigen Jeffrey Wiese je mee in zijn verhaal. Een persoonlijk verhaal waarin Jeffrey vertelt over zijn eerste aanraking met de fiets en zijn persoonlijke overwinning die later volgde. Een verhaal waarin duidelijk wordt dat de fiets veel meer is dan enkel een frame. Een fiets kan een mens vormen en zo ook Jeffrey Wiese. Gewoon even je hoofd leegmaken door simpelweg te stampen op die pedalen, wie herkent het niet? Door de fiets vond Jeffrey zijn weg naar succes. Een weg die nog veel meer mensen doet inspireren om op de fiets te stappen. Alles samengevat in een zin? Het leven is als fietsen, om je evenwicht te behouden moet je in beweging blijven. Nieuwsgierig? Luister dan nu het hele verhaal via jouw favoriete podcastapp.

Samen gaan we op op zoek naar de meest bijzondere en mooiste verhalen uit de wielerwereld. Van amateur tot beroepswielrenner, geen verhaal is gek genoeg voor ons podium! Zo willen wij jou inspireren en motiveren om altijd te blijven trappen en jouw eigen wielerverhaal te schrijven.

Fietscafé de Proloog is dé plek waar wielerverhalen worden geboren en doorverteld! Neem vooral eens een kijkje en geniet van een magistrale koffie! (De Proloog, Amerongen)

Heb jij een tof wielerverhaal dat je wilt delen? Neem dan nu contact met ons op via ons telefoonnummer 06-82612419

Fietscafé de Proloog in Amerongen is liefhebber van onze serie Wielerverhalen.

Instagram: Wat als?! De wielerpodcast (@watalsdewielerpodcast) • Instagram-foto’s en -video’s
Facebook: Wat als de wielerpodcast | Facebook
Website: Podcast wielrennen – Wat als De wielerpodcast is dé podcast voor fietsers (watalsdepodcast.nl)

READ  Wielerverhalen#2 Guy (Velo Athletic) over zijn epische tocht bij de Mont Ventoux en een schitterende zonsopgang