We kennen ze allemaal, wielrenners die in Nederland opzoek gaan naar de mooiste klimmetjes op de gekste plekken. Martin Kool is een van die wielrenners. Elke klim die hij op rijdt claimt hij via het programma BIGcycling.eu. Een platform waarop 1.000 verschillende klimmen over heel de wereld geclaimd kunnen worden. Via dit platform kom je in aanraking met de mooiste, steilste, hoogste en bizarste klimmen die we in de wielerwereld kennen.

In dit verhaal neemt Martin Kool ons mee in een van zijn beklimmingen en de belevenis die daarbij komt kijken. Ook vertelt hij over zijn uitdagingen die hij in de toekomst nog voor zich ziet. Meer weten? Luister dan nu zijn verhaal in jouw favoriete podcastapp!

Samen gaan we op op zoek naar de meest bijzondere en mooiste verhalen uit de wielerwereld. Van amateur tot beroepswielrenner, geen verhaal is gek genoeg voor ons podium! Zo willen wij jou inspireren en motiveren om altijd te blijven trappen en jouw eigen wielerverhaal te schrijven.

Fietscafé de Proloog is dé plek waar wielerverhalen worden geboren en doorverteld! Neem vooral eens een kijkje en geniet van een magistrale koffie! (De Proloog, Amerongen)

Heb jij een tof wielerverhaal dat je wilt delen? Neem dan nu contact met ons op via ons telefoonnummer 06-82612419

Fietscafé de Proloog in Amerongen is liefhebber van onze serie Wielerverhalen.

Instagram: Wat als?! De wielerpodcast (@watalsdewielerpodcast) • Instagram-foto’s en -video’s
Facebook: Wat als de wielerpodcast | Facebook
Website: Podcast wielrennen – Wat als De wielerpodcast is dé podcast voor fietsers (watalsdepodcast.nl)

READ  Wat als ik op cadans wil gaan trainen? De voor- en nadelen met David Fictoor - S2 - A5