Voor het eerst de Alpe d’Huez beklimmen, niet gemakkelijk wanneer je voor het eerst de wielrenfiets opstapt. Want als je dan eenmaal in Frankrijk bent en de berg kunt zien liggen, dan moet je toch minstens een keer omhoog zijn gefietst! Dat is ook wat Twan Lammers dacht, al ging de tocht in zijn hoofd toch wat soepeler. Na zijn beklimming was er één ding duidelijk. Het is pas leuk, wanneer het klaar is. En met die gedachte en zijn passie voor het fietsen richten hij jaren later samen met jeugdvriend Laurens zijn eigen casual wielerkleding merk op. Genaamd Chef d’Equipe. Benieuwd naar zijn verhaal en eigen kleding merk? Luister nu het wielerverhaal en maak kans op een fantastisch shirt van zijn eigen merk!

Samen gaan we op op zoek naar de meest bijzondere en mooiste verhalen uit de wielerwereld. Van amateur tot beroepswielrenner, geen verhaal is gek genoeg voor ons podium! Zo willen wij jou inspireren en motiveren om altijd te blijven trappen en jouw eigen wielerverhaal te schrijven.

Winactie: Win een casual wielershirt van Chef d’Equipe, houd onze Instagram goed in de gaten!

Fietscafé de Proloog is dé plek waar wielerverhalen worden geboren en doorverteld! Neem vooral eens een kijkje en geniet van een magistrale koffie! (De Proloog, Amerongen)

Heb jij een tof wielerverhaal dat je wilt delen? Neem dan nu contact met ons op via ons telefoonnummer 06-82612419

Fietscafé de Proloog in Amerongen is liefhebber van onze serie Wielerverhalen.

Instagram: Wat als?! De wielerpodcast (@watalsdewielerpodcast) • Instagram-foto’s en -video’s
Facebook: Wat als de wielerpodcast | Facebook
Website: Podcast wielrennen – Wat als De wielerpodcast is dé podcast voor fietsers (watalsdepodcast.nl)

READ  Wielerverhaal#14 Geert van Rooijen over dat ene tragische moment