Velo Athletic Mont Ventoux
Serie wielerverhalen, Wat als?! De wielerpodcast

Wielerverhalen#2 Guy (Velo Athletic) over zijn epische tocht bij de Mont Ventoux en een schitterende zonsopgang

Bij bladzijde twee van de serie wielerverhalen neemt Guy Burgerhout, beter bekend als Velo Athletic je mee op zijn epische tocht bij de Mont Ventoux. Een tocht over 135 kilometer met meer dan 4000 hoogtemeters. Een enorme uitdaging die al vroeg in de ochtend begint gevolgd door een prachtige zonsopgang. Maar voordat we je meenemen in dit epische verhaal stelt Guy oftewel Velo Athletic zich eens voor aan jou, de luisteraar. Want hoe is hij nu eigenlijk begonnen met fietsen en in de wielerwereld beland. En tot slot waarom wil hij dit wielerverhaal met de wielerwereld delen?

Aan de hand van het fantastische verhaal stellen Jeffrey en Niels de vragen die absoluut beantwoord moeten worden. Want ook de wielervrienden zijn zeer enthousiast geworden over het verhaal van drie keer de Mont Ventoux op een dag. Naast het enthousiasme stijgt ook de motivatie om weer op de fiets te stappen. En dat is precies wat wij met de serie wielerverhalen willen bereiken. Jou inspireren en motiveren om altijd te blijven trappen en jouw eigen wielerverhaal te schrijven!

Heb jij een fantastisch wielerverhaal dat iedereen gehoord moet hebben en die niet mag ontbreken in deze serie wielerverhalen? Twijfel dan niet en stuur een bericht naar ons telefoonnummer 06- 82612419. Zet vervolgens jouw wielerverhaal zo gedetailleerd mogelijk op papier en stuur het op naar onze email watalsdepodcast @ outlook.com en wie weet mag jij jouw verhaal komen voordragen aan de wielerwereld via ons podium.

Volg ons op de socials:

READ  Wat als je er gesoigneerd bij wil lopen, want scheer jij je benen en waarom? S1 - A8

@watalsdewielerpodcast op Instagram of www.watalsdepodcast.nl 

Wrab en Wiel-rent.nl zijn liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

Blijf op de hoogte van de nieuwste afleveringen en meer..

Meld je nu aan en blijf op de hoogte van de nieuwste afleveringen en al het nieuws rondom jouw favoriete wielerpodcast of abonneer nu op jouw favoriete podcastapp.