Op bladzijde drie van de serie wielerverhalen neemt amateurwielrenner Marnick Rekker je mee bij zijn eerste keer honderd kilometer. Een afstand die niet vaak worden overbrugt wanneer je de Strava gegevens van Marnick bekijkt. Een tocht waarbij de gedachtes vaak afdwalen en nieuwe herinneringen worden gemaakt. Tot slot komt er ook aan bod waarom hij dit wielerverhaal met de wielerwereld wilt delen?

Aan de hand van het verhaal stellen Jeffrey en Niels de vragen die absoluut niet mogen ontbreken. Want waarom fiets Marnick eigenlijk deze lange afstand? Doe hij dat voor de lol? En wat is zijn groene monster? En tot slot waarom volgde een kreet van blijdschap bij het passeren van de honderd kilometer? Deze en meer vragen worden beantwoord na het fantastische wielerverhaal van Marnick Rekker.

Heb jij een fantastisch wielerverhaal dat iedereen gehoord moet hebben en die niet mag ontbreken in deze serie wielerverhalen? Twijfel dan niet en stuur een bericht naar ons telefoonnummer 06- 82612419. Zet vervolgens jouw wielerverhaal zo gedetailleerd mogelijk op papier en stuur het op naar onze email watalsdepodcast @ outlook.com en wie weet mag jij jouw verhaal komen voordragen aan de wielerwereld via ons podium.

Volg ons op de socials:

@watalsdewielerpodcast op Instagram of www.watalsdepodcast.nl 

Wrab en Wiel-rent.nl zijn liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

 

READ  Wat als je geen motivatie meer hebt? Dit helpt ons in tijden van Corona – S1 – A7