Voordat je gaat luisteren naar Jorge van Vliet en zijn weg naar een gouden Gran Fondo medaille, zijn we enthousiast om jou te vertellen over onze nieuwe liefhebber van de serie Wielerverhalen. Deze liefhebber maakt het mogelijk om onze serie wielerverhalen te blijven maken. Daarom bedanken wij hierbij Fietscafé de Proloog in Amerongen voor hun ondersteuning. Samen gaan we op op zoek naar de meest bijzondere en mooiste verhalen uit de wielerwereld. Van amateur tot beroepswielrenner, geen verhaal is gek genoeg voor ons podium! Zo willen wij jou inspireren en motiveren om altijd te blijven trappen en jouw eigen wielerverhaal te schrijven.

Fietscafé de Proloog is dé plek waar wielerverhalen worden geboren en doorverteld! Neem vooral eens een kijkje en geniet van een magistrale koffie! (De Proloog, Amerongen)

In dit wielerverhaal neemt de hoofdpersoon Jorge van Vliet, jou mee in zijn verhaal omtrent de Marmotte. Bij veel wielerliefhebbers zeer bekend als dé Gran Fondo van de Franse Alpen. Daarnaast kan deze Cyclo sportieve worden vergeleken met een zware etappe in de Ronde van Frankrijk, de tocht telt namelijk 5000 hoogtemeters en de nodige kilometers. Jorge van Vliet vertelt- over deze sportieve tocht en zijn ervaring. Een ervaring die hij nooit meer zal vergeten, want opgeven was geen optie! Zal Jorge zijn ”la Marmotte” binnen 8 uur weten te voltooien? Nieuwsgierig? Luister dan nu het hele verhaal via jouw favoriete podcastapp.

Heb jij een tof wielerverhaal dat je wilt delen? Neem dan nu contact met ons op via ons telefoonnummer 06-82612419

READ  Wielerverhalen#7 Jeffrey Wiese en zijn persoonlijke overwinning door de fiets

Fietscafé de Proloog in Amerongen is liefhebber van onze serie Wielerverhalen.

Instagram: Wat als?! De wielerpodcast (@watalsdewielerpodcast) • Instagram-foto’s en -video’s
Facebook: Wat als de wielerpodcast | Facebook
Website: Podcast wielrennen – Wat als De wielerpodcast is dé podcast voor fietsers (watalsdepodcast.nl)