Als IT´er wordt Ton Elie wereldkampioen op de triatlon in Hawaï. Door elke jaar een stapje te zetten, meer te trainen en een hoger doel te stellen, bereikt hij op  56e jarige leeftijd zijn ultieme doel. Het winnen van het WK triatlon in Hawaï!

Een ultieme prestatie die Ton Elie nooit meer zal vergeten! Het verhaal achter het verloop van het Wereld Kampioenschap is nog mooier, want na het zwemmen was de tussenstand nog een 55ste plaats. Zo´n Iron Man is een loodzware wedstrijd, 4 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en maar liefs 42 kilometer hardlopen. Ton Elie haalde zijn laatste energie uit zijn tenen. Na afloop ligt hij voor apegapen in een weiland, zijn droom is werkelijkheid geworden, hij is Wereldkampioen Triatlon! Meer weten? Luister dan nu zijn verhaal in jouw favoriete podcastapp!

Samen gaan we op op zoek naar de meest bijzondere en mooiste verhalen uit de wielerwereld. Van amateur tot beroepswielrenner, geen verhaal is gek genoeg voor ons podium! Zo willen wij jou inspireren en motiveren om altijd te blijven trappen en jouw eigen wielerverhaal te schrijven.

Fietscafé de Proloog is dé plek waar wielerverhalen worden geboren en doorverteld! Neem vooral eens een kijkje en geniet van een magistrale koffie! (De Proloog, Amerongen)

Heb jij een tof wielerverhaal dat je wilt delen? Neem dan nu contact met ons op via ons telefoonnummer 06-82612419

Fietscafé de Proloog in Amerongen is liefhebber van onze serie Wielerverhalen.

Instagram: Wat als?! De wielerpodcast (@watalsdewielerpodcast) • Instagram-foto’s en -video’s
Facebook: Wat als de wielerpodcast | Facebook
Website: Podcast wielrennen – Wat als De wielerpodcast is dé podcast voor fietsers (watalsdepodcast.nl)

Wat als De wielerpodcast
Average rating:  
 0 reviews
READ  Wat als de fiets even aan de zijkant staat? Welke alternatieven hebben wij - S3 - A10