Op deze pagina van ´Wat als?! De wielerpodcast´ vind je de verschillende categorieën waarin je verschillende berichten tegenkomt zoals de nieuwste afleveringen, verschillende seizoenen, rubrieken, series en nieuwsberichten.

Rubriek: De Superkudo

In dit archief vindt je alle winnaars van de Superkudo terug. In deze rubriek word elke aflevering iemand beloont met de Superkudo. De Superkudo is een eervolle vermelding in de podcast, die word verdeeld onder de leden van onze stravaclub: Wat als – De wielerpodcast. Deze vermelding kan je winnen door een door jouw neergezeten prestatie te delen via Strava. Voor het ene lid is dit in plaats van twee keer in de week, drie keer in de week te fietsen. En voor de ander is dit in plaats van 50 km ineens 100 km te trainen.

Ben jij een winnaar van de Superkudo? Dan luidt alleen nog de vraag of je hem wilt houden of dat je hem wilt weggeven aan iemand die het volgens jouw nog meer verdient. Neem een audiobericht op via WhatsApp en stuur hem naar het wat als team. Zodat jij jezelf in de volgende aflevering terug hoort en verteld of je hem weggeeft of hem houdt. Wil jij kans maken op die Superkudo, word nu lid van onze club.

Rubriek: De wielertermpjes

Er is ook de wielertermpjes rubriek waarbij we elke week kennis maken met een nieuwe wielerterm zodat jij als amateurwielrenner alle termen uit het peloton leert kennen. Van een hongerklop tot op het kantje hangen, elke wielerterm komt langs. Of weet jij een leuke wielerterm die zeker aan bod moet komen, stuur een audiobericht naar ons telefoonnummer 06 82612419. En wie weet verbaas jij de jongens met een term die ze nog nooit gehoord hebben! In deze Rubriek vind je alle wielertermen terug die al voorbij zijn gekomen in de afgelopen afleveringen.

Serie: Wielerverhalen

In deze serie wielerverhalen komen verschillende wielrenners aan het woord, van prof tot amateur, iedereen met een mooi en bijzonder verhaal is welkom op ons podium. Want elkaar motiveren en inspireren is iets waar wij van onze wielerpodcast ontzettend blij van worden. Daarnaast vinden wij het ook super tof om misschien wel jou wielerverhaal met de wielerwereld te kunnen delen. Heb jij een fantastisch wielerverhaal dat iedereen gehoord moet hebben? Twijfel dan niet en stuur een bericht naar ons telefoonnummer 06- 82612419. Zet vervolgens jouw wielerverhaal zo gedetailleerd mogelijk op papier en stuur het op naar onze email watalsdepodcast @ outlook.com en wie weet mag jij jouw verhaal komen voordragen aan de wielerwereld via ons podium.

Podcast seizoen 1

In dit archief vind je alle podcast afleveringen uit seizoen 1 van ´Wat als?! De wielerpodcast’ terug. Het eerste seizoen van de podcast is gelanceerd in de maand april en het jaar 2021. Wil jij nou alle afleveringen terugluisteren, dat kan via dit archief of op de podcastplatformen Spotify, Itunes, Deezer, Google podcasts etc.

In het nieuws 

In deze categorie vind je alle artikelen, reviews en meer dat in het nieuws is gekomen met betrekking op de podcast. Je vind hier onder andere een leuke artikel dat laatst in de Gelderlander is verschenen, een nieuwe liefhebber van de show en nog veel meer.