Weinig tijd om te trainen op de racefiets, maar toch graag progressie willen boeken. Dan is dit dé podcast voor jou! In de eerste aflevering van seizoen 2 gaan we het hebben over de basis van trainingsleer. Welke trainingen kun je doen, hoe combineer je dat met andere werkzaamheden en hoe train je zo effectief mogelijk met weinig tijd? Veel amateurwielrenners hebben naast hun werk, school of andere werkzaamheden niet super veel tijd om te trainen. Daarentegen willen ze wel graag progressie boeken in hun training zodat ze uiteindelijk nog harder kunnen gaan fietsen. Samen met wielertrainer Jens Voet van het Metec Solarwatt powered by Mantel cycling team gaan de jongens opzoek naar de basis van trainingsleer. Los van alle trainingsschema’s kijken we met een helikopterview naar de basis om met weinig trainingsuren verbetering te realiseren.

Daarnaast zijn wij ontzettend enthousiast om te melden dat wij van Wat als?! De wielerpodcast op 3 oktober een live podcast voor publiek opnemen bij het Keistadfietsfestival in Amersfoort. Wil jij hierbij zijn? Dat kan, toegang is GRATIS! Meer informatie? Check de website van het Keistadfietsfestival in Amersfoort via deze link.

Tot slot komt ook deze aflevering weer een nieuwe Superkudo en wielerterm aan bod. Wil jij kans maken op de superkudo? Word dan nu lid van onze Stravaclub: Wat als – De wielerpodcast. En maak automatisch kans op een fantastisch Superkudopakket van Wrab.cc

Wiel-rent.nl is liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

 

READ  Wat als je lid wil worden van de KNWU? Belangrijke informatie met Henk van Beusekom - S2 - A7