Logo wat als de wielerpodcast
Podcast seizoen 1, Wat als?! De wielerpodcast

Wat als je wilt beginnen met wielrennen? + 8 tips – S1 – A2

In deze aflevering beantwoorden de wielervrienden de stelling ‘Wat als je wilt beginnen met wielrennen?’. Een vraag die bij elke amateurwielrenner nog veel meer vragen oproept. Welk materiaal moet je aanschaffen? Waar moet je rekening mee houden? Hoeveel kilometer fiets je als je voor de eerste keer gaat fietsen? Allemaal vragen die elkaar logischerwijs opvolgen. In deze podcast schetsen Marnick, Jeffrey en Niels een zo goed mogelijke handleiding voor jou als je wilt beginnen met wielrennen. Ook geven de jongens acht tips zodat jij de basis bezit om te beginnen. Daarnaast vertellen de jongens ook hoe zij zijn begonnen met wielrennen en waar zij tegenaan liepen.

Naast de stelling wordt de eerste Superkudo weggegeven onder één van de leden van onze ‘Wat als – De wielerclub‘ op Strava. De winnaar heeft daarmee de primeur en kan (voor de volgende aflevering) zijn of haar reactie insturen en vertellen of hij/zij de Superkudo wil houden of weggeven. Tot slot komt ook de eerste wielerterm aan bod, denk jij hem te kennen? Luister dan nu aflevering twee van Wat als?! De wielerpodcast.

READ  Wie, waarom en wat als je deze wielerpodcast mist? S1 - A1
Blijf op de hoogte van de nieuwste afleveringen en meer..

Meld je nu aan en blijf op de hoogte van de nieuwste afleveringen en al het nieuws rondom jouw favoriete wielerpodcast of abonneer nu op jouw favoriete podcastapp.