Op zondag 25 april schitterende er een ontdekkingskraam van Wat als de wielerpodcast aan de dijk van Rijswijk. De drie wielervrienden (Jeffrey, Marnick en Niels) stonden enthousiaster dan ooit sportrepen uit te delen aan elke wielrenner die maar langskwam, het doel? Elke wielrenner voorzien van voldoende energie om zijn tocht te voltooien, tegelijkertijd bekender te maken met wat als de wielerpodcast. Onaangekondigd wisten toch veel mensen ons kraampje te vinden door alle bordjes die de jongens in de omgeving hadden geplaatst, de bordjes met gratis sportreep over … km wist veel mensen over te halen om toch een kleine omweg te maken. Eenmaal bij het kraampje, mocht er gepuft en gesteund worden om vervolgens met meer energie hun weg te vervolgen.

Naast alle wielrenners die het kraampje passeerde werd er niet alleen door deze sporters een aantal kilometers weggetrapt. Ook de jongens mochten aan de bak, zo reedden ze de dijk meerdere keren op en af om mensen te interesseren in het ontdekkingskraampje. Vaak met succes, maar er waren ook wielrenners met haast. Om ook deze mensen bekend te maken met de wielerpodcast moest er vaker op de dag een sprint getrokken worden. Zodat de wielrenners met behulp van een businesskaartje de wielerpodcast konden vinden. Het resultaat, een lachende wielrenner en een kapotte Marnick.

De jongens hebben ontzettend genoten van deze dag en zijn dankbaar voor de succesvolle samenwerking met NatuSport die alle sportrepen beschikbaar wist te stellen voor de ontdekkingskraam. Wil jij kennismaken met de producten van NatuSport?

Bestel dan nu een kennismakingspakket met de kortingscode watalsdewielerpodcast en oordeel zelf. Meer weten? Abonneer de wielerpodcast en luister aflevering 5 of bekijk de aftermovie op Instagram.

READ  Keigave Klinic MTB (plus theorie)

De Wat als?! De wielerpodcast ontdekkingskraam is mede mogelijk gemaakt door NatuSport