Wil jij een e-boek met daarin een gratis wielerhandleiding opzoek naar alle kenmerken en eigenschappen van de perfecte fietser? Dan ben je aan het goede adres. Dit betekent dat jij opzoek bent naar het worden van een nog betere wielrenner. Iets waar wij jou al te graag bij willen helpen. Want ook wij zijn elke dag bezig met het worden van een betere wielrenner. Aan de hand van seizoen 1 van Wat als?! De wielerpodcast hebben wij dé tips en tricks die langs zijn gekomen voor jou op een rijtje gezet. Dus lees, luister terug en leer van ons, onze wielerexperts en wielerliefhebbers! Meld je hieronder aan en ontvang onze gratis wielerhandleiding.

Ontvang nu gratis het Wat als?! de wielerpodcast e-boekJe gegevens zijn veilig. Beloofd! Je ontvangt tevens gratis en voor niets alle nieuwe podcast afleveringen (waarvoor je jezelf te allen tijde af kan melden).

Meer weten over Wat als?! De wielerpodcast?

De wielerpodcast is opgericht door drie vrienden die door het fietsen met elkaar in aanraking kwamen. Marnick Rekker, de amateurwielrenner, kwam met de volgende vraag naar zijn vriend Niels van Ekeren, ‘Waar moet ik beginnen als ik wil gaan wielrennen?’. Een vraag die Niels eigenlijk ook niet snel wist te beantwoorden. Want er bestond geen gratis wielerhandleiding met daarin de stappen als je wilt beginnen met wielrennen. Een idee schoot door het hoofd, maar wat als wij die nou eens zouden maken?! Samen met clubrenner Jeffrey Wiese, die de jongens pas later leerde kennen, kon het schetsen van de wielerhandleiding beginnen. Aan de hand van onze wielerpodcast zouden we andere mensen kunnen informeren en inspireren op weg naar de perfecte fietser. En aan de hand van de drie verschillende niveaus waarop de wielervrienden uitkomen zouden we hierop perfect kunnen inspelen. Met behulp van eigen ervaringen, experts en wielerliefhebbers schetsen wij een handleiding voor elke amateurwielrenner. We willen jou informeren en inspireren over alle ins en outs uit de wielerwereld. Aan de hand van stellingen, leuke rubrieken en gasten wordt er een handleiding geschetst voor jou als amateurwielrenner. Want jij wilt toch ook de beginnersfouten voorkomen? Zo gaan we samen opzoek naar alle kenmerken en eigenschappen van de perfecte fietser!