Wat als challenge

De wat als?! Challenge

De ‘Wat als?! Challenge’ is een terugkerend item in de podcast. In dit item komen diverse ‘Wat als challenge’s’ aan bod die door de luisteraars via Instagram of de e-mail zijn ingestuurd naar het wat als team. Wil jij nou ook meedoen? Kijk dan hieronder hoe het werkt!

Wat houdt de ‘Wat als?! Challenge’ in?

Het terugkomend item kent drie rondes, in de eerste ronde wordt met behulp van de wat als grabbelbak een challenge uitgekozen. Vervolgens wordt er door de host van de aflevering een slinger gegeven aan het ‘wat als rad’! Op het rad staan 4 vlakken waarvan elk vlak 2 nummers bevat, lopend van 1 naar 8. Dit houdt in hoe vaak of hoeveel dagen het moet worden uitgevoerd.

Niels van Ekeren met het wat als challenge rad

Nu wordt het pas echt spannend, want wie moet hem gaan uitvoeren? Hiervoor geven we nogmaals een spin aan het ‘wat als rad’. De vier vlakken zullen bepalen wie de challenge mag gaan uitvoeren. Wie zal de gelukkige worden? Marnick, Niels, beide of de luisteraar?

Jaa, je leest het goed, de luisteraar. Ook de luisteraar die via de Instagram of e-mail een challenge heeft doorgestuurd kan hem moeten uitvoeren. Weet de luisteraar de opdracht te voltooien, dan wint hij/zij het wat als prijzenpakket!

Wil jij nou meedoen, stuur jouw ‘Wat als?! challenge’ door via Instagram of de e-mail van het team en wie weet behandelen we jouw ingestuurde bericht in de podcast of ben jij degene die uitgedaagd wordt!

Template wat als challenge