Wat als challenge 04 Als fietspiet 80 plussers pepernoten bezorgen

Wat als challenge 04 – Als fietspiet 80 plussers pepernoten bezorgen

De vierde ‘Wat als challenge’ zit erop, in de aflevering 5 de Sinterklaas special werd de vierde challenge van seizoen 1 duidelijk. Sinterklaas liet weten dat ook de ouderen in deze tijd van het jaar wat aandacht konden gebruiken. Zo stelde sinterklaas ´Wat als je in vol ornaat alle 80-plussers in Rijswijk een zakje pepernoten moet geven´. Geen makkelijke challenge, maar een enorme uitdaging! Sinterklaas vervolgde zijn stelling met een spin aan het wat als rad. Wie werd de gelukkige?

De luisteraar! Voor het eerst is de luisteraar gedraaid en dat betekent dat er een prijzenpakket gewonnen kan worden mits de challenge wordt voltooid! De twee vrienden gaven al aan dat zij het leuk zouden vinden als hun vriend/cameraman Jeffrey gegrabbeld zou worden. Sinterklaas nam een diepe zucht en taste vervolgens eens goed in zijn mijter, tot zijn verbazing was Jeffrey de gelukkige!

Op zaterdag 5 december veranderde Jeffrey de cameraman om tot fietspiet. Een droom die voor hem uitkwam, want piet spelen stond nog op zijn bucketlist. De beelden werden dit keer door de twee vrienden zelf geschoten aangezien de cameraman nogal druk was om de ouderen te verassen. Zijn aanwezigheid als piet werd al snel ontdekt in het dorp Rijswijk. Onze fietspiet kon niet meer om de kinderen heen, hij besloot een stuk te gaan fietsen om ook de mensen in Tiel van een verrassing te kunnen voorzien. Wat vind jij? Heeft Jeffrey de challenge gehaald en wint hij het wat als prijzenpakket?

READ  Wat als challenge 01 Serenade zingen

Fietspiet

Klik hier om de video te bekijken.