Wat als challenge 03 Vier kilo zwerfafval in een uur

Wat als challenge 03 – Vier kilo zwerfafval in een uur

De derde ‘Wat als challenge’ zit erop, in aflevering 4 Sport anno 2020 werd de derde challenge van seizoen 1 gegrabbeld. Wat als je binnen 1 uur .. kilo aan zwerfafval moet ophalen?’. De host Marnick gaf een spin aan het wat als challenge rad om te bepalen hoeveel kilo er binnen een uur opgehaald moest worden. Vier kilo zwerfafval binnen een uur, maar is dat haalbaar? Vervolgens werd er nogmaals een spin aan het rad gegeven, ditmaal stopte het rad op Marnick & Niels. Dit betekende dat ze net als de vorige challenge beide deze challenge moesten gaan uitvoeren!

Op zondag 22 november waagde de twee vrienden zich aan de challenge om 4 kilo zwerfafval binnen 1 uur in het hartje van Utrecht op te halen. De stopwatches werden op nul gezet en de challenge kon beginnen! Met afvalzak, prikkers, handschoenen en vol van energie gingen de jongens aan het werk! Want stel dat het niet lukte om 4 kilo binnen een uur op te halen? Dan moesten ze als tegenprestatie (ingestuurd door Harmen via Instagram) met al hun afval in een bad/kruiwagen gaan liggen. Daar wilde de jongens natuurlijk niks van weten!

Naast deze tegenprestatie werd er ook een winnaar van de dag uitgeroepen, wie haalde het meeste afval op, Niels of Marnick? En wat stond daar tegenover? Je ziet het allemaal in de derde video van de ‘Wat als challenge‘! Bekijk nu de video.

READ  Onderwijs - Aflevering 3 - Seizoen 1