Wat als challenge 02 Een dag in een onesie

Wat als challenge 02 Een dag in een onesie

De tweede ‘Wat als challenge’ zit erop, in aflevering 3 onderwijs werd voor de tweede keer een challenge gegrabbeld uit de grabbelbak. De gegrabbelde challenge bestond uit ´Wat als je .. dag (en) in een onesie moet rondlopen´. De jongens bedachten er zelf bij dat de luisteraar dan uitdagingen mocht insturen tijdens het dragen van een onesie. De host Niels gaf een spin aan het wat als challenge rad. Hoe vaak en wie moest de challenge gaan uitvoeren? Het rad kwam tot stilstand op 1, dit betekende dus dat iemand 1 dag lang in een onesie moest gaan lopen. Vervolgens werd er nogmaals gedraaid, ditmaal stopte het rad op Marnick & Niels. Dit betekende dat ze beide deze challenge moesten gaan uitvoeren!

Samen besloten ze om voor elkaar een onesie te kopen, zonder dat de ander wist hoe de onesie eruit zag. Op zaterdag 13 november werden de pakketjes uitgepakt, het resultaat Marnick als kangoeroe en Niels als alien. De luisteraars bepaalde vanaf nu de dag, wat moesten de jongens gaan uitvoeren?

De dag begon makkelijk, ga een rondje hardlopen in jullie mooie onesies! Al snel volgde er veel ongemakkelijke uitdagingen. Zoals ga boodschappen doen, ga door de Mac drive, huppelen door het midden van de stad. Het was even door de ongemakkelijkheid heen prikken voor de jongens, maar eenmaal in de sfeer hadden de jongens bijna niet meer door dat ze voor gek liepen. Een luisteraar stuurde de volgende challenge in: ga met sinterklaas op de foto. Dat werd echter niet gemakkelijk alle intochten waren afgelast. Uiteindelijk kregen de jongens het toch voor elkaar wanneer ze een krant vonden met .. je raad het al, Sinterklaas op de voorkant. Wil jij weten hoe het eruit gezien heeft?

READ  Student in beeld

Marnick en Niels op de foto met sinterklaas

Check dan nu de video!