Met een podcasttafel in De Proloog wordt er een unieke plek gecreëerd waar live podcasts gratis vanuit het Fietscafé bijgewoond kan worden. Wat als?! De wielerpodcast is een podcast waar regelmatig verschillende gasten aanschuiven om samen een handleiding te schetsen voor elke amateurwielrenner. Genoeg reden om eens langs te fietsen bij De Proloog.

Schenking podcasttafel

De Proloog in Amerongen schonk afgelopen maandag 9 januari een unieke tafel aan Wat als?! De wielerpodcast. Met deze vaste plek in het Fietscafé wordt een unieke podcasthoek gecreëerd. Met deze samenwerking wil De Proloog en de podcast hun verbinding nog sterker maken. Berry van den Brink, eigenaar van Fietscafé De Proloog in Amerongen is maar wat blij met deze unieke samenwerking. Zo zegt hij ´Doormiddel van onze verbinding creëren wij een uniek plek in ons Fietscafé waar fietsliefhebbers regelmatig kunnen aanschuiven voor een live podcast´.

Wat als?! De wielerpodcast

De wielerpodcast van Niels van Ekeren, Jeffrey Wiese en Marnick Rekker werd begin 2020 opgericht met het idee om een handleiding te schrijven voor elke amateurwielrenner. Zo stelde Marnick ´Ik als beginnende wielrenner had geen idee waar ik allemaal op moest letten wanneer ik de fiets op stapte´. Hij vroeg het vooral aan Niels, die kwam de afgelopen drie jaar uit als semiprof wielrenner in het continentale wielercircuit. Vanuit drie verschillende invalshoeken kijken de jongens naar verschillende onderwerpen die langskomen in de wielerwereld. Jeffrey Wiese, uitkomend op clubniveau maakt het plaatje compleet.

Tijdens de podcast komen verschillende gasten aan bod die leuke onderwerpen uit de wielerwereld weten aan te snijden. Bekende namen zoals Leon van Bon over het online platform Zwift of Thijs Zonneveld over de beste manier om de Tour de France te beleven, maar ook onbekendere namen zoals Arno Zahradnik over de kunst van het vallen of David Fictoor over het trainen op cadans. Een van de recentste gasten is Maikel Govaarts die vertelt over het sturen van een perfecte bocht in het bos op de mountainbike.

READ  Wat als je wilt gaan bikepacken? De jongens van Fatpigeon praten ons bij - S3 - A5

De unieke podcasttafel is vanaf vandaag te bewonderen bij Fietscafé de Proloog in Amerongen. Wil jij een live podcast meemaken, houd dan de website van Wat als en De Proloog in de gaten.

Wat als De wielerpodcast
Average rating:  
 0 reviews