De Tour de France, oftewel het grootste wielerevenement van de wereld. Veel mensen volgen het via de tv of luisteren naar radio Tour de France, maar hoe kun je dit fantastische evenement nou het best beleven? Samen met wielerjournalist Thijs Zonneveld gaan wij op onderzoek uit. De meeste mensen zullen hem kennen van zijn column in het AD of zijn podcast in het Wiel samen met gastheer Hidde van Warmerdam. Samen bespreken we wat er bij de Tour komt kijken, zoals events, de Tour caravaan, de avondetappe, maar ook de veiligheid van de renners en nieuwe innovaties die de belevenis van het wielrennen nog mooier maken.

Oftewel een fantastisch mooie nieuwe start van het 3e seizoen van onze wielerpodcast! En om het nog mooier te maken krijg jij als luisteraar 15% korting op ons te gekke nieuwe casual wielershirt, check de kortingscode hieronder:

Kortingscode casuele wielershirt: WATALS15 (T-Shirts | Chef d’Equipe (chefdequipe.cc))

Onder alle luisteraars die in het eerste maand ons ´De bordjessprinter´ shirt aanschaffen, verloten wij een Vittoria banden pakket, dus twijfel niet en haal jij casuele wielershirt nu in huis!

De Proloog is liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

Instagram: Wat als?! De wielerpodcast (@watalsdewielerpodcast) • Instagram-foto’s en -video’s
Facebook: Wat als de wielerpodcast | Facebook
Website: Podcast wielrennen – Wat als De wielerpodcast is dé podcast voor fietsers (watalsdepodcast.nl)

 

READ  EXTRA VERDIEPING Wat als je je bochten techniek in het bos wilt verbeteren? Met 7-voudig Nederlands Kampioen Maikel Govaarts