In ´student in beeld´ mocht Marnick zijn verhaal doen voor zijn opleiding aan de Avans in Breda.

Mijn naam is Marnick Rekker. Momenteel zit ik in leerjaar 3 van de opleiding Integrale veiligheidskunde Breda en ben ik volop bezig met mijn stage.
Ik loop stage bij het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, maar ik werk eigenlijk elke dag thuis in verband met Corona. Tijdens mijn stage loop ik (online) veiligheidsrondes die gericht zijn op de wet- en regelgeving waar het ziekenhuis aan moet voldoen om boetes van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) zo veel mogelijk te voorkomen. Een voorbeeld hiervan is de boete die het Haga Ziekenhuis heeft gekregen door de zaak met Samantha de Jong (Barbie).

IVK opleding avansOmdat ik nu thuiswerk, heb ik het voordeel dat ik niet hoef te reizen van en naar Nijmegen. Hierdoor heb ik ’s avonds meer tijd over. Deze tijd besteed ik onder andere aan sporten, maar ook aan andere dingen die ik leuk vind om te doen. Omdat ik meer tijd over had naast mijn studie wilde ik deze tijd nuttig en goed besteden.
Daarom ben ik vanaf begin oktober ook druk bezig met het maken van een eigen podcast, genaamd Wat als?! De podcast @watalsdepodcast
Dit doe ik samen met twee goede vrienden Niels van Ekeren @niels_cycling en Jeffrey Wiese @jeffreywiese

‘Wat als?!’ is een vraag die vaak voorkomt in het dagelijks leven. Een vraag die, wanneer je hem beantwoordt, je leven kan doen veranderen! In de podcast komen verschillende stellingen naar voren en natuurlijk staat er elke podcast een nieuw thema centraal. We hebben tot nu toe 4 afleveringen gemaakt. Om de donderdag komt er een aflevering online. We proberen de podcast zo laagdrempelig mogelijk te houden en leuke verhalen te vertellen die wij hebben meegemaakt die passen bij het thema. Hierdoor hopen we zoveel mogelijk luisteraars te trekken en deze luisteraars te kunnen vermaken in deze gekke tijd. De afleveringen komen om de donderdag online op grote platformen zoals Spotify, iTunes, Deezer, etc. De podcast is te vinden via de onderstaande link. Vergeet vooral niet even een kijkje te nemen en te luisteren! 😉 https://www.podlink.to/Watalsdepodcast

READ  Wat als je de Tour op z’n best wilt beleven? Thijs Zonneveld praat ons bij (deel 1)- S3 - A1

#integraleveiligheidskunde @avanshogeschool #hogeschool #onderwijs #coronaproof