Marnick en Niels in de aflevering sport anno 2020

In de vierde aflevering van de podcast behandelen de twee vrienden het thema ´Sport anno 2020´. Naast de verschillende stellingen en verhalen rondom dit onderwerp blikken de jongen terug op hun uitgevoerde challenge uit aflevering 3, want wat was dat fantastisch! Verder probeert Marnick de host te spelen en komen er interessante stelling aan bod zoals: wat als sporten bij een vereniging gratis zou zijn?

De jongens deelde hun mening dat het misschien wel beter zou zijn. Waarom dat hoor je natuurlijk in de aflevering! En wat als sport geen uiterlijke voordelen zou hebben, zou jij dan nog sporten? Tot slot vertellen de jongens hun ervaringen over ongelukken tijdens het sporten, Marnick verteld over zijn bijna aanrijding en Niels klapt er overheen met zijn Kever verhaal! Ook dit keer sluiten de jongens weer af met het vaste thema de ‘Wat als challenge’. Ben jij benieuwd naar de rest van de verhalen of naar de challenge? Luister dan nu snel naar de podcast!

Heb jij nou nog een leuke ‘Wat als?!’ Stuur hem in via de e-mail of de Instagram en wie weet behandelen wij deze binnenkort!

Marnick en Niels in de aflevering sport anno 2020

READ  Wat als je wilt beginnen met wielrennen? + 8 tips - S2 - A2