Schrijf een review

Geef jouw mening en schrijf vandaag nog een review over ‘Wat als?! De wielerpodcast’. Door jouw mening te delen kunnen wij (Marnick, Jeffrey en Niels) nog betere afleveringen maken voor elke amateurwielrenner. Zo schetsen wij de handleiding opzoek naar de perfecte fietser. Laat ook een review achter via iTunes zodat we nog beter gevonden worden. Meer feedback of opmerkingen voor de jongens? Twijfel dan niet om een berichtje op te sturen naar ons telefoonnummer 06-82612419 of stuur een dm via @watalsdewielerpodcast op Instagram.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Wat als?! De wielerpodcast
Average rating:  
 14 reviews
 by Robbe snels
Opnemen van mijn wielerverhaal

Dit weekend was ik te gast bij de jongens van wat als de wielerpodcast. Het was een super aangename middag met een fijne babbel en een heerlijk bakje koffie in de proloog!

 by Hans brands
Leuke podcast

Afgelopen week naar deze, voor mij nieuwe podcast, geluisterd. Super leuke podcast over wielrennen. Veel geleerd over voeding, banden en materialen. Aanrader

 by Marco
Een goede kickstart

Deze podcast geeft mij alle informatie om goed te starten met mijn fietstrainingen.

 by Leen van Beele
Nieuwe fiets

Beste Heren top podcast 👍 van oorsprong luister ik niet veel podcast. Maar deze de watalsdewielerpodcast is een toegankelijke en een begrijpelijke, zowel als prof of amateur fietser. Ben op zoek naar een ander race fiets en de tips die op deze podcast voorbij komen zijn top.
Ga zo door kan niet wachten op de volgende aflevering. Met vriendelijke sport groet Leen

 by J. De Jong
Leuke, originele wielerpodcast

Leuke, originele wielerpodcast. Vooral voor de beginnende fietser erg informatief, maar ook voor de gevorderde renner zeker leerzaam, mede dankzij de interessante gasten. En dankzij de presentatoren natuurlijk, die op een grappige manier hun eigen fietservaringen delen. Vijf sterren dus.

 by Jelle hengeveld (Bike Adventures Achterhoek)
Top podcast over wielrennen

5 sterren verdienen deze boys zeker. Erg leuk met elke keer een leuk en leerzaam onderwerp. De gasten vertellen leuk over de kundigheid die ze beschikken om het wielrennen mooier te maken en in sommige gevallen makkelijker en anders wel pijnlozer. Ik luister er graag naar en kan alleen maar zeggen ga zo door!

 by Tom
Leerzame podcast

Afgelopen weekend de podcast geluisterd.
Véél tips en tricks gehoord en die ga ik zeker toepassen.
Willen jullie ook eens wat meer vertellen over het afstellen van de fiets
Veel succes

 by Suzanne
Laagdrempelig, goede inhoud en keigezellig

Een toffe podcast voor wie op een leuke, laagdrempelige manier meer wil weten over de wielerwereld. De jongens zijn een mooi team samen. Gezelligheid voorop en ook nog eens inhoud waar je écht wat mee kunt!

 by Het lichaam
Wat als ik er in zit

Als fietsliefhebber niet allen mooie tips maar wat een mooie verhalen. Wat als er meer komen. Ik ben benieuwd.

 by Quinty
Steeds beter!

De podcast wordt steeds beter. Leukere geluidseffecten tussendoor. Sinds wielrennen het thema is, spreken ze duidelijk een doelgroep aan, waardoor het interessanter is

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»