Geef jouw mening en schrijf vandaag nog een review over ‘Wat als?! De wielerpodcast’. Door jouw mening te delen kunnen wij (Marnick, Jeffrey en Niels) nog betere afleveringen maken voor elke amateurwielrenner. Zo schetsen wij de handleiding opzoek naar de perfecte fietser. Laat ook een review achter via iTunes zodat we nog beter gevonden worden. Meer feedback of opmerkingen voor de jongens? Twijfel dan niet om een berichtje op te sturen naar ons telefoonnummer 06-82612419 of stuur een dm via @watalsdewielerpodcast op Instagram.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Wat als?! De wielerpodcast
Average rating:  
 16 reviews
 by Pieter Israel
Review "Wat als?! De Wielerpodcast"

Op een steenkoude, winderige maandagmiddag, 7 december, beuk ik mezelf een weg door de Zeeuwse polder. Op mijn oortjes luister ik naar een nieuwe aflevering van de mannen van "Wat als?! De Wielerpodcast". Voorzien van leuke jingles die me doen verlangen naar warme zomeravonden, lekker buiten in de tuin met een hapje en een drankje en een aflevering van "De Avondetappe". Het enthousiasme van mannen en de inhoudelijk leerzame podcast over cadans, zorgen ervoor dat de kilometers voorbij vliegen. Ondertussen 2 tandjes terug geschakeld en op een hoge cadans baan ik mezelf een weg over modderige wegen om uiteindelijk met een voldaan gevoel thuis te komen. Complimenten met jullie leuke podcast! Helaas rest er nu nog 1 ding en dat is het poetsen van de fiets, misschien hebben jullie nog wel een goed idee, waarmee ik deze schoon kan maken!?! Het liefst onder het genot van een nieuwe podcast!

 by kees schellekens
Fijne feestdagen Was als?! de Wielerpodcast

Een review voor watals?! dewielerpodcast, eens kijken of dat in de drukke schema past.
Deze leuke podcast staat altijd aan, ook nu de feestdagen voor de deur staan.
Veel informatie voor de wieleramateur, maar ook voor helpers, masseurs of de soigneur.
Van leuke onderwerpen of inspirerende wielerverhalen, met deze podcast ga je toch net wat harder op je pedalen.
Nu kun je zelfs een schoonmaakpakket winnen, dan kan het schoonmaken van het raspaardje echt beginnen.
Een schone fiets wordt altijd goed bewonderd, dit zal niet anders zijn als ik aan de start sta bij de Drenthe200.
Nu is het tijd om weer te stoppen, want we gaan weer een harde training op cadans, bochtentechniek en interval in ons drukke schema proppen.

 by Robbe snels
Opnemen van mijn wielerverhaal

Dit weekend was ik te gast bij de jongens van wat als de wielerpodcast. Het was een super aangename middag met een fijne babbel en een heerlijk bakje koffie in de proloog!

 by Hans brands
Leuke podcast

Afgelopen week naar deze, voor mij nieuwe podcast, geluisterd. Super leuke podcast over wielrennen. Veel geleerd over voeding, banden en materialen. Aanrader

 by Marco
Een goede kickstart

Deze podcast geeft mij alle informatie om goed te starten met mijn fietstrainingen.

 by Leen van Beele
Nieuwe fiets

Beste Heren top podcast 👍 van oorsprong luister ik niet veel podcast. Maar deze de watalsdewielerpodcast is een toegankelijke en een begrijpelijke, zowel als prof of amateur fietser. Ben op zoek naar een ander race fiets en de tips die op deze podcast voorbij komen zijn top.
Ga zo door kan niet wachten op de volgende aflevering. Met vriendelijke sport groet Leen

 by J. De Jong
Leuke, originele wielerpodcast

Leuke, originele wielerpodcast. Vooral voor de beginnende fietser erg informatief, maar ook voor de gevorderde renner zeker leerzaam, mede dankzij de interessante gasten. En dankzij de presentatoren natuurlijk, die op een grappige manier hun eigen fietservaringen delen. Vijf sterren dus.

 by Jelle hengeveld (Bike Adventures Achterhoek)
Top podcast over wielrennen

5 sterren verdienen deze boys zeker. Erg leuk met elke keer een leuk en leerzaam onderwerp. De gasten vertellen leuk over de kundigheid die ze beschikken om het wielrennen mooier te maken en in sommige gevallen makkelijker en anders wel pijnlozer. Ik luister er graag naar en kan alleen maar zeggen ga zo door!

 by Tom
Leerzame podcast

Afgelopen weekend de podcast geluisterd.
Véél tips en tricks gehoord en die ga ik zeker toepassen.
Willen jullie ook eens wat meer vertellen over het afstellen van de fiets
Veel succes

 by Suzanne
Laagdrempelig, goede inhoud en keigezellig

Een toffe podcast voor wie op een leuke, laagdrempelige manier meer wil weten over de wielerwereld. De jongens zijn een mooi team samen. Gezelligheid voorop en ook nog eens inhoud waar je écht wat mee kunt!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»