Fiets onderhouden
Podcast seizoen 1, Wat als?! De wielerpodcast

Wat als jij je racefiets perfect wilt onderhouden/ schoonmaken? Expert Jan van der Meer geeft dé uitleg – S1 – A11

In aflevering 11 van Wat als De wielerpodcast gaan we opzoek naar de beste manier om je racefiets te onderhouden en schoon te maken. Want jij wilt toch ook zonder problemen met veel plezier op je racefiets blijven rijden? Want hoe voorkom je een piepende ketting of versleten lagers? En hoe kun je het best je ketting schoonmaken en smeren? Of je racefiets tegen schade beschermen? Deze en meer vragen worden beantwoordt in deze aflevering.

Om het beste antwoord op deze vragen te vinden hebben we een echte expert op het gebied van schoonmaken en onderhouden uitgenodigd. Ditmaal mogen wij namelijk Jan van der Meer van Cyclon te gast heten. Cyclon bied al jaren de producten ‘to keep your bike smiling!’ Zo hebben ze een complete lijn met reinigings-, smeer-, bescherm- en onderhoudsproducten ontwikkeld voor elke wielrenner. Aan de hand van de uitleg van Jan willen we jou een stappenplan bieden om zorgvuldig je racefiets te kunnen onderhouden en schoon te kunnen maken. Want wat komt er nou eigenlijk allemaal bij het onderhouden van je racefiets kijken?

Daarnaast mogen wij ook een schoonmaakpakket van Cyclon ter waarde van 29,95 euro weggeven. Wil jij hem winnen check dan nu onze Instagram of luister de aflevering voor meer informatie. Daarnaast wordt er ook deze aflevering een nieuwe Superkudo winnaar uitgeroepen. Oftewel we mogen weer iemand blij maken met het Superkudopakket van liefhebber Wrab. Tot slot ontbreekt ook de nieuwe wielerterm niet! Heb jij nog meer vragen over het onderhouden of schoonaken van je racefiets? Stuur dan vooral een Whatsapp bericht naar ons telefoonnummer 06-82612419, zodat wij ook jouw vraag kunnen beantwoorden.

READ  Wielerverhalen#2 Guy (Velo Athletic) over zijn epische tocht bij de Mont Ventoux en een schitterende zonsopgang

Kortingscode Wrab wielerkleding: Watalsdewielerpodcast

Je vindt ons op Instagram: @watalsdewielerpodcast

Website: www.watalsdepodcast.nl

Wrab en Wiel-rent.nl zijn liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

Blijf op de hoogte van de nieuwste afleveringen en meer..

Meld je nu aan en blijf op de hoogte van de nieuwste afleveringen en al het nieuws rondom jouw favoriete wielerpodcast of abonneer nu op jouw favoriete podcastapp.