Superkudo rubriek

De superkudo rubriek is een terugkeren item in wat als?! De wielerpodcast. Elke aflevering wordt er een nieuwe superkudo weggegeven onder een van de leden van de ‘Wat als – De wielerpodcast’ Stravaclub. De superkudo is een schouderklopje vanuit de podcastmakers aan de renner die in de periode voorafgaand aan de aflevering een mooie prestatie heeft geleverd losstaand van het niveau op de wielrenfiets.

Dit kunnen verschillende prestaties van verschillende niveaus zijn. Iemand die bijvoorbeeld in plaats van 50 kilometer ineens 200 kilometer in de week fietst maakt net zoveel kans op de superkudo als iemand die normaal 100 kilometer per dag fietst en ineens een rit over 300 kilometer maakt. Het idee achter de superkudo rubriek is het geven van een complimentje aan de desbetreffende fietser die een prestatie voor zichzelf heeft geleverd loshangend van het niveau van de prestatie.

Bij het ontvangen van de superkudo wordt door de host van de aflevering altijd gevraagd om een audiobericht via het telefoonnummer van de wielerpodcast achter te laten via WhatsApp (06-82612419). In dit audiobericht mag je dan achterlaten of je de ontvangen superkudo wilt houden of eventueel wilt weggeven aan iemand die ook een mooie prestatie heeft geleverd. Daarnaast mag je natuurlijk vertellen waarom je hem wilt weggeven of hem wilt houden.

Block
Iedere aflevering delen wij onder een van onze leden de superkudo uit. Ook kans maken?
PlayPlay
+ 150 leden
Word nu gratis lid en maak ook kans
2x per maand een winnaar
Via een audiobericht hoor je jezelf terug in de aflevering
Ontvang een winnaarspakket van Wrab
Wielerspullen die altijd van pas komen
Block
Met deelname aan ‘The race around the Neterlands’ ging Guy de uitdaging aan om heel Nederland rond te fietsen in maar 7 dagen tijd. Helaas moest Guy in drie dagen, waarin hij meer als 600 km had gefietst, opgeven vanwege een knieblessure. Maar wat ons betreft is dit al een puike prestatie en zeker superkudo waardig!
Velo Athletic
+ 150 leden
Word nu gratis lid en maak ook kans
2x per maand een winnaar
Via een audiobericht hoor je jezelf terug in de aflevering
Ontvang een winnaarspakket van Wrab
Wielerspullen die altijd van pas komen
Block
Henk van Hoorn
Ondanks een moeilijke tijd (sleutelbeen gebroken) blijft Henk altijd gemotiveerd zijn rondjes maken en dat vinden wij fantastisch mooi om te zien. Velen kunnen hier een mooi voorbeeld aan nemen.
+ 150 leden
Word nu gratis lid en maak ook kans
2x per maand een winnaar
Via een audiobericht hoor je jezelf terug in de aflevering
Ontvang een winnaarspakket van Wrab
Wielerspullen die altijd van pas komen
previous arrow
next arrow

Hoe maak ik kans op de superkudo?

Je maakt kans op de superkudo door jouw wielerprestaties op Strava te zetten en lid te zijn van onze Stravaclub: Wat als – De wielerpodcast. Daarnaast maak je extra kans op de superkudo als je een fantastische prestatie hebt geleverd en deze deelt met de socials van de wielerpodcast.

                                                             

Winnaars superkudo

Aflevering 2 – Seizoen 1: Henk van Hoorn

Prestatie: Ondanks een moeilijke tijd (sleutelbeen gebroken) blijft Henk altijd gemotiveerd zijn rondjes maken en dat vinden wij fantastisch mooi om te zien. Velen kunnen hier een mooi voorbeeld aan nemen.

Aflevering 3 – Seizoen 1: Alexander Kraan

Prestatie: Meer dan 3.5 duizend kilometer gefietst in 4 maanden, erg fanatiek aan het fietsen en dat vinden wij mooi om te zien.

Aflevering 4 – Seizoen 1: Manar Rayes

Prestatie: Een mountainbike rit van maar liefs 10 uur en ruim 200 kilometer leverde Manar de superkudo op, een superprestatie wat ons betreft!

Aflevering 5 – Seizoen 1: Leen Van Beele

Prestatie: In de afgelopen vier weken is Leen steeds meer gaan fietsen, verlegde hij zijn grenzen en fietste hij in een keer 75 kilometer met een mooi gemiddelde, wat ons betreft een mooie prestatie.

Aflevering 6 – Seizoen 1: Guy Burgerhout

Prestatie: Met deelname aan ‘The race around the Neterlands’ ging Guy de uitdaging aan om heel Nederland rond te fietsen in maar 7 dagen tijd. Helaas moest Guy in drie dagen, waarin hij meer als 600 km had gefietst, opgeven vanwege een knieblessure. Maar wat ons betreft is dit al een puike prestatie en zeker superkudo waardig!

Aflevering 7 – Seizoen 1: Sonja Gaalsbeek

Prestatie: Mooie dagen gefietst in het heuvelachtige Limburg, veel meer kilometers afgelegd dan in een normale week. Dit verdient zeker een superkudo.

Aflevering 8 – Seizoen 1: Lars Loohuis

Prestatie: Een mooi iniatief, waarbij de Elfstedentocht in Friesland va n maar liefs 200 kilometer werd afgelegd voor het goede doel ALS. Fantastische prestatie en ook nog voor een mooi doel, oftewel zeker verdient!

Aflevering 9 – Seizoen 1: Tom Zoet

Prestatie: De eerste keer honderd kilometer fietsen is niet niets! Daarom is deze prestatie zeker niet aan ons voorbij gegaan in onze Stravaclub.

Aflevering 10 – Seizoen 1: Linda Dijkman

Een 200 kilometer mountainbike tocht, dat is zeker niet niets! Daarnaast waren de weersomstandigheden ook zeker niet in haar voordeel. Nog steeds wist ze de tocht met een gemiddelde van 19,5 kilometer per uur te volbrengen. Oftewel dik verdient!

Aflevering 11 – Seizoen 1: Willeke van Lith

De langste rit van 100 kilometer is voltooid, een superkudo waardige rit zullen we maar zeggen. Ook een fantastisch Wrab Superkudo pakket komt jouw kant op.

Aflevering 12 – Seizoen 1: Otto de Vries

Otto heeft op 1 augustus de Hel van de heuvelrug gereden. 1400 hoogtemeters, 201 kilometer. Zijn vrienden deden de 170 en daar deed hij dus nog even 30 kilometer bij op 200. En 2 dagen daarvoor legde hij ook nog solo de fiets Elfstedentocht af. Een puike prestatie! Dat verdient een superkudo pakket!

Aflevering 1 – Seizoen 2: Wim Vollenberg

Op 12 September wist Wim een rondje om het Como meer in Italië te rijden. Een rit van maar liefs 161 kilometer. In vergelijking met zijn normale ritjes was dit een beeste rit, fantastisch! Dat verdient een superkudo pakket.

Aflevering 2 – Seizoen 2: Gijs Janssen van Doorn

Op 22 september wist Gijs de Picos las Nieves van zeeniveau naar 1949m te beklimmen op het eiland Gran Canaria in Spanje. Een rit met totaal meer dan 2600 hoogtemeters, wat een prestatie!