Welkom bij Wielerverhalen, een serie van wat als?! De wielerpodcast waarbij de drie wielervrienden (Marnick, Jeffrey en Niels) opzoek gaan naar de mooiste en meeste bijzondere verhalen uit de wielerwereld. Van amateur tot beroepswielrenner, geen verhaal is gek genoeg voor ons podium. Zo willen wij jou inspireren en motiveren om altijd te blijven trappen en jouw eigen wielerverhaal te schrijven. Klik hier om alle bladzijdes uit de serie te luisteren.

In deze serie wielerverhalen komen verschillende wielrenners aan het woord, van prof tot amateur, iedereen met een mooi en bijzonder verhaal is welkom op ons podium. Want elkaar motiveren en inspireren is iets waar wij van onze wielerpodcast ontzettend blij van worden. Daarnaast vinden wij het ook super tof om misschien wel jou wielerverhaal met de wielerwereld te kunnen delen.

De serie wordt afgetrapt door een verhaal waarbij semiprof wielrenner Niels van Ekeren je meeneemt op een dag van zijn trainingskamp in Griekenland. Hij neemt je mee in de dagelijkse sleur van een semi prof en geeft je de fraaie details van een vier uur durende training op het Griekse eiland Kefalonia, benieuwd naar dit verhaal? Luister nu de eerste bladzijde van ons wielerdagboek terug op Spotify, iTunes, of jouw favoriete podcastapp via deze link.

Block
Ken jij de serie wielerverhalen al?
SpelenPlay
Block
Luister nu de tweede bladzijde van de serie wielerverhalen
Velo Athletic Mont Ventoux
Spotify
Spotify
Luisteren via iTunes
iTunes
Google podcast
Google podcast

Jouw wielerverhaal delen?

Heb jij een fantastisch wielerverhaal dat iedereen gehoord moet hebben? Twijfel dan niet en stuur een bericht naar ons telefoonnummer 06- 82612419. Zet vervolgens jouw wielerverhaal zo gedetailleerd mogelijk op papier en stuur het op naar onze email watalsdepodcast @ outlook.com en wie weet mag jij jouw verhaal komen voordragen aan de wielerwereld via ons podium.

Block

Liefhebber van de serie Wielerverhalen
Fietscafé De Proloog in Amerongen

Waar Wielerverhalen worden geboren en door verteld

De Proloog