Wat als De wielerpodcast is de podcast over wielrennen, waarin een handleiding wordt geschetst op zoek naar de perfecte fietser

In deze podcast over wielrennen proberen drie wielervrienden met behulp van hun eigen ervaringen, experts en wielerliefhebbers een handleiding te schetsen voor elke amateurwielrenner. Ze willen jou informeren en inspireren over alle ins en outs uit de wielerwereld. Aan de hand van stellingen, leuke rubrieken en gasten wordt er een handleiding geschetst voor jou als amateurwielrenner. Want jij wilt toch ook de beginnersfouten voorkomen? Sluit je dan nu aan bij ons peloton door te abonneren, dan gaan we samen opzoek naar de perfecte fietser. Heb jij een leuke stelling, stuur hem in via 06 82612419 en wie weet behandelen wij hem in de volgende aflevering.

Block

De wielerpodcast waarbij een handleiding wordt geschetst voor elke amateurwielrenner

Podcast wielrennen
Block
Abonneer nu op jou favoriete podcastapp
Spotify
Spotify
Luisteren via iTunes
iTunes
Google podcast
Google podcast
PlayPause
previous arrow
next arrow

De podcast over wielrennen kent twee verschillende rubrieken namelijk de Superkudo- en de wielertermpjesrubriek

Elke aflevering word er de Superkudo weggegeven onder een van de luisteraars die lid is van onze Stravaclub: Wat als – De wielerpodcast. Je maakt kans op deze Superkudo door een rit te plaatsen die voor jouw een prestatie waard is. Dit kan voor de amateurwielrenner die normaal 1 keer in de week traint,  zijn derde rit van de week zijn. Voor de ander is dit een rit van 100 km in plaats van 50 km wat hij/zij normaal doet. Wil jij nou ook kans maken? Neem dan nu een kijkje op onze club en word lid.


Daarnaast is er ook de wielertermpjes rubriek waarbij we elke week kennis maken met een nieuwe wielerterm zodat jij als amateurwielrenner alle termen uit het peloton leert kennen. Van een hongerklop tot op het kantje hangen, elke wielerterm komt langs. Of weet jij een leuke wielerterm die zeker aan bod moet komen, stuur een audiobericht naar ons telefoonnummer 06 82612419. En wie weet verbaas jij de jongens met een term die ze nog nooit gehoord hebben!

Meer weten over de drie wielervrienden, klik hier.

Een serie die inspireert en motiveert, welkom bij wielerverhalen

Tot slot maakt wat als?! De wielerpodcast een losse serie genaamd wielerverhalen, hierbij gaan de drie wielervrienden opzoek gaan naar de mooiste en meeste bijzondere verhalen uit de wielerwereld. Van amateur tot beroepswielrenner, geen verhaal is gek genoeg voor ons podium. Zo willen wij jou inspireren en motiveren om altijd te blijven trappen en jouw eigen wielerverhaal te schrijven. Want elkaar motiveren en inspireren is iets waar wij van onze wielerpodcast ontzettend blij van worden. Daarnaast vinden wij het ook super tof om misschien wel jou wielerverhaal met de wielerwereld te kunnen delen. Meer weten, check de video hierboven of klik hier voor alle bladzijdes van de serie wielerverhalen.

Voorkant met Sebas en Leon
SpelenPlay
Sportverslaggever Sebastiaan Timmerman (NOS) neemt ons mee in de wereld van de wielerkoersen
Sebastiaan Timmerman Koersen
SpelenPlay
Oud profwielrenner Leon van Bon over de virtuele wereld van Zwift

Wat als De wielerpodcast
Average rating:  
 0 reviews