Wat als?! De wielerpodcast waarbij drie wielervrienden (Marnick, Jeffrey en Niels) jou willen informeren en inspireren over alle ins en outs uit de wielerwereld. Aan de hand van stellingen, leuke rubrieken en gasten wordt er een handleiding geschetst voor jou als amateurwielrenner. Want jij wilt toch ook de beginnersfouten voorkomen? Sluit je dan nu aan bij ons peloton door te abonneren, dan gaan we samen opzoek naar de perfecte fietser. Heb jij een leuke stelling, stuur hem in via 06 82612419 en wie weet behandelen wij hem in de volgende aflevering.

De wielerpodcast kent twee rubrieken namelijk de Superkudo- en de wielertermpjesrubriek. 

Elke aflevering word er de Superkudo weggegeven onder een van de luisteraars die lid is van onze stravaclub: Wat als – De wielerpodcast. Je maakt kans op deze Superkudo door een rit te plaatsen die voor jouw een prestatie waard is. Dit kan voor de amateurwielrenner die normaal 1 keer in de week traint,  zijn derde rit van de week zijn. Voor de ander is dit een rit van 100 km in plaats van 50 km wat hij/zij normaal doet. Wil jij nou ook kans maken? Neem dan nu een kijkje op onze club en word lid. 

Daarnaast is er ook de wielertermpjes rubriek waarbij we elke week kennis maken met een nieuwe wielerterm zodat jij als amateurwielrenner alle termen uit het peloton leert kennen. Van een hongerklop tot op het kantje hangen, elke wielerterm komt langs. Of weet jij een leuke wielerterm die zeker aan bod moet komen, stuur een audiobericht naar ons telefoonnummer 06 82612419. En wie weet verbaas jij de jongens met een term die ze nog nooit gehoord hebben!

Meer weten over de drie wielervrienden, klik hier