Fiets onderhouden
Podcast seizoen 1, Wat als?! De wielerpodcast

Wat als je opzoek bent naar een racefiets, om miskopen te voorkomen? Onze 5 gouden tips – S1 – A5

In deze aflevering staan de jongens stil bij hun fantastische dag rondom hun Wat als?! De wielerpodcast ontdekkingskraampje, waarbij zij sportrepen van NatuSport mochten uitdelen aan alle amateurwielrenners die langs het kraampje kwamen. Deze aflevering word er weer een Superkudo uitgedeeld onder één van onze leden van ‘Wat als – De wielerpodcast’ club op Strava. Ook staat er uiteraard weer een nieuwe stelling centraal, namelijk ‘Wat als je opzoek bent naar een racefiets, om miskopen te voorkomen?’.

Want wat komt er allemaal kijken als je opzoek bent naar de perfecte racefiets? Welk soort frame, schakelsysteem of soort remmen zijn er te vinden. Dit zijn een van de keuzes waar je op moet letten bij het kopen van een racefiets. In deze podcastaflevering geven wij jou de handvaten om een miskoop te voorkomen, zodat jij de perfecte racefiets kan vinden. Met behulp van onze 5 gouden tips schetsen wij de handleiding voor het aanschaffen van een racefiets. Daarnaast komt er weer een nieuwe wielerterm aan bod, waarbij uitgebreid met leuke anekdotes de betekenis word uitgelegd. Tot slot wordt Marnick uitgedaagd om tussen 6 en 9 mei mee te doen aan de toertocht rondje wielercafés vanuit de Proloog in Amerongen, waarbij Niels en Jeffrey hem zullen aanmoedigen en meerijden.

Wil jij kennismaken met NatuSport? Bestel dan nu een kennismakingspakket met onze speciale kortingscode:

Kortingscode NatuSport: watalsdewielerpodcast

Wil jij graag meedoen met de toertocht rondje Wielercafés tussen 6 en 9 mei, schrijf je dan nu in en gebruik onze kortingscode:

Kortingscode rondje wielercafés 2021: watalsdewielerpodcast

READ  Wat als je geen motivatie meer hebt? Dit helpt ons in tijden van corona – S1 – A7
Blijf op de hoogte van de nieuwste afleveringen en meer..

Meld je nu aan en blijf op de hoogte van de nieuwste afleveringen en al het nieuws rondom jouw favoriete wielerpodcast of abonneer nu op jouw favoriete podcastapp.