Block
Wielercafé de Proloog is liefhebber van
Wat als De wielerpodcast
De Proloog

Check voor meer informatie de website hieronder

Gesoigneerde wielrenner
Het wielercafé onderaan de Amerongse berg

´´In de wielersport, in de muziek en in de wereld van de boeken kom je een proloog tegen.
Breng deze werelden bij elkaar aan de voet van de Amerongse Berg en er ontstaat een proloog waar je letterlijk naar binnen kunt stappen; De Proloog.

Wielercafé De Proloog is liefhebber van wat als?! de wielerpodcast.

De Proloog is geen standaard café. Bij De Proloog is véél meer mogelijk; met een sporthal, een theaterzaal en vergaderruimtes onder één dak is het de ideale locatie voor een feestje, lezing, vergadering, optreden, clinic of sportevenement. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden!´´

Kleine liefhebbers van de show

Vittoria logo

´´Fietsers zijn altijd op zoek naar de volgende ongelooflijke ervaring. De volgende rit, locatie, ontdekking. De volgende verbetering van de prestaties -hoe marginaal ook. Door bandeninnovatie naar een hoger niveau te tillen, is Vittoria ook op die reis.

Vittoria is kleine liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

Onze zoektocht naar nieuwe materialen, ontwerpen, producten en zelfs categorieën is meedogenloos. Want er ligt een wereld aan mogelijkheden in het verschiet. De rit die voor ons ligt. En dat is wat ons allemaal inspireert.´´

Wiese videografie

Wiese videografie is kleine liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

´´Of het nu gaat om het fotograferen van mensen die een sport beoefenen of het filmen van een groot evenement. Foto- en videografie is mijn en blijf mijn grootste passie. Dus ben jij op zoek naar een enthousiaste en gedreven videomaker? Wacht dan niet met benaderen.´´

Chef d´Equipe

´´Met enorm veel passie voor de fiets zijn Twan Lammers en Laurens van Stokkum in juli 2021 gestart met het casual wielerkleding merk Chef d’Equipe. Liefde voor fietsen, vertaalt in lifestyle vrijetijdskleding en accessoires. Dat is Chef d’Equipe in hart en nieren.´´

Chef D´Equipe is kleine liefhebber en tevens shirtsponsor van Wat als?! De wielerpodcast

Jeffrey en Marnick met Chef shirt

Meer weten over hun verhaal? Luister de aflevering wielerverhalen#11 met Twan Lammers.

Ook (kleine) liefhebber van de show worden?

Voordat een bedrijf en Wat als?! De wielerpodcast een samenwerking kunnen aangaan, is het belangrijk om te weten of zij een goede match zijn. Wat als?! De wielerpodcast is een podcast die een handleiding probeert te schetsen voor de amateurwielrenner. Een podcast die uniek is door vanuit drie inzichten tegen de wielerwereld aan te kijken, door een toer-, club- en semiprofwielrenner in de show te hebben. Elke aflevering proberen de drie wielervrienden zo duidelijk mogelijk kijkend vanuit hun rode draad de doelgroep amateurwielrenners aan te spreken. Oftewel ze schetsen de handleiding voor elke amateurwielrenner in Nederland. Zodat elke amateurwielrenner 100% gesoigneerd de weg op kan en alle ins en outs uit de wielerwereld leert kennen. Want dat is waar onze wielerpodcast- (fietsers)hart sneller van gaat kloppen.

Spreekt jouw bedrijf net als onze wielerpodcast de doelgroep amateurwielrenners aan? Dan is liefhebber van de show een potentiele kans voor uw bedrijf. Doordat deze doelgroep gemakkelijk en specifiek kan worden aangesproken via onze wat als?! De wielerpodcast.

Wat houdt liefhebber van de show precies in?

Liefhebber van wat als de wielerpodcast is meer dan een eenmalige samenwerking, uw merk zal worden geassocieerd met onze wielerpodcast. U merk/bedrijf word meegenomen in elke aflevering waarbij de luisteraar hoort: … is liefhebber van wat als de wielerpodcast. Daarnaast word uw bedrijf opgenomen in de sidenotes onder aan de aflevering, zo word u met uw website gelinkt aan onze aflevering. Tot slot word u natuurlijk ook hierboven meegenomen in de pagina liefhebbers.

Is uw merk net zo geïnspireerd geraakt door het fietsen als ons? Dan bent uw bij onze wielerpodcast aan het goede adres. Wij denken graag ‘out of the box’, niet het standaard gesprek over het profwielrennen of het maken van voor- en nabeschouwing, maar een handleiding schetsen voor elke amateurwielrenner opzoek naar de perfecte fietser!  In Nederland zijn er maar liefs 850.000 wielrenners en er komen er elke dag weer meer bij. Wij willen deze wielrenners maar al te graag inspireren en informeren om alle ins en outs uit de wielerwereld te leren kennen. Wilt u na aanleiding van de tekst hierboven liefhebber van de show worden of meer informatie opvragen, ga dan naar onze pagina contact en neem contact met ons op.