Block
Wiel-rent.nl is liefhebber van
Wat als De wielerpodcast
Wielrent.nl

Check voor meer informatie de website hieronder

Gesoigneerde wielrenner
Wiel-rent.nl
Dé verhuursite voor wielrenners

Ook liefhebber van de show worden?

Voordat een bedrijf en Wat als?! De wielerpodcast een samenwerking kunnen aangaan, is het belangrijk om te weten of zij een goede match zijn. Wat als?! De wielerpodcast is een podcast die een handleiding probeert te schetsen voor de amateurwielrenner. Een podcast die uniek is door vanuit drie inzichten tegen de wielerwereld aan te kijken, door een toer-, club- en semiprofwielrenner in de show te hebben. Elke aflevering proberen de drie wielervrienden zo duidelijk mogelijk kijkend vanuit hun rode draad de doelgroep amateurwielrenners aan te spreken. Oftewel ze schetsen de handleiding voor elke amateurwielrenner in Nederland. Zodat elke amateurwielrenner 100% gesoigneerd de weg op kan en alle ins en outs uit de wielerwereld leert kennen. Want dat is waar onze wielerpodcast- (fietsers)hart sneller van gaat kloppen.

Spreekt jouw bedrijf net als onze wielerpodcast de doelgroep amateurwielrenners aan? Dan is liefhebber van de show een potentiele kans voor uw bedrijf. Doordat deze doelgroep gemakkelijk en specifiek kan worden aangesproken via onze wat als?! De wielerpodcast.

Wat houdt liefhebber van de show precies in?

Liefhebber van wat als de wielerpodcast is meer dan een eenmalige samenwerking, uw merk zal worden geassocieerd met onze wielerpodcast. U merk/bedrijf word meegenomen in elke aflevering waarbij de luisteraar hoort: … is liefhebber van wat als de wielerpodcast. Daarnaast word uw bedrijf opgenomen in de sidenotes onder aan de aflevering, zo word u met uw website gelinkt aan onze aflevering. Tot slot word u natuurlijk ook hierboven meegenomen in de pagina liefhebbers.

Is uw merk net zo geïnspireerd geraakt door het fietsen als ons? Dan bent uw bij onze wielerpodcast aan het goede adres. Wij denken graag ‘out of the box’, niet het standaard gesprek over het profwielrennen of het maken van voor- en nabeschouwing, maar een handleiding schetsen voor elke amateurwielrenner opzoek naar de perfecte fietser!  In Nederland zijn er maar liefs 850.000 wielrenners en er komen er elke dag weer meer bij. Wij willen deze wielrenners maar al te graag inspireren en informeren om alle ins en outs uit de wielerwereld te leren kennen. Wilt u na aanleiding van de tekst hierboven liefhebber van de show worden of meer informatie opvragen, ga dan naar onze pagina contact en neem contact met ons op.

Wiel-rent.nl is liefhebber van wat als?! de wielerpodcast.

Liefhebber Wielrent.nl

´´Bij Wiel-rent.nl kun je (alles voor je) racefiets huren in Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en vele andere locaties door Nederland, België, Duitsland en Griekenland. Eens kijken of wielrennen wat voor u is? Bedrijfsuitje wielrennen organiseren maar collega’s hebben nog geen racefiets? Uw eigen racefietsen mee in het vliegtuig? Met een groep wielrenners op trainingskamp en behoefte aan fietstransport? Fietsvakantie op de racefiets maar toch uw bagage of kind mee willen nemen? Eens tijdritmateriaal uitproberen? Een volgauto nodig? Een racefiets huren in België of Griekenland voor een trainingskamp? Bij al deze vraagstukken staat Wiel-rent.nl voor u klaar. Zie voor een lijst van alle producten de website van Wiel-rent.nl. ´´