In deze aflevering kijken we samen naar het verschil tussen het lid worden bij een tour- of wielerverenging. Vanuit eigen ervaring bekijken de drie wielervrienden waar je als wielrenner behoefte aan kunt hebben. Zo biedt een tourvereniging Marnick veel voordelen, maar Jeffrey daar en tegen niet. Hij wil graag wedstrijden rijden en zoekt hiervoor naar een wielervereniging waar ze elkaar blijven uitdagen. Aan de hand van de behoeftes van renners gaan zij opzoek naar een vereniging die bij jou als wielrenner past. Zo kun je via Fietssport alle tourverenigingen in Nederland vinden, biedt de KNWU een platform waarbij alle wielerclubs in kaart worden gebracht.

Daarnaast geven wij speciaal voor de feestdagen een Cyclon schoonmaakpakket t.w.v. 70,- euro weg. Je maakt kans door een leuke review achter te laten via iTunes of onze website. Laat nu een review achter en win! 

Na aanleiding van seizoen 1 waarin verschillende experts aan het woord zijn gekomen hebben we een beginnershandleiding opgesteld voor jouw als wielrenner. Benieuwd? Check hem nu en downloadt hem gratis.

Ook deze aflevering maken we weer een luisteraar blij met het Superkudo pakket. Wil jij meedoen met onze Superkudo rubriek? Dat kan! Word nu lid van onze wielerclub op Strava, zet een mooie prestatie neer en win! Tot slot komt er in de wielertermpjes rubriek een nieuwe wielerterm aan bod. Ken jij hem al?

Heb jij een vraag over wielrennen? Neem dan nu contact met ons op via ons telefoonnummer 06-82612419 en wie weet behandelen jouw vraag de volgende keer!

READ  Wat als jij je basistechniek op de racefiets wilt verbeteren? Met oud-wereldkampioen Pascal Schoots - S1 - A12

Wiel-rent.nl is liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

Instagram: Wat als?! De wielerpodcast (@watalsdewielerpodcast) • Instagram-foto’s en -video’s
Facebook: Wat als de wielerpodcast | Facebook
Website: Podcast wielrennen – Wat als De wielerpodcast is dé podcast voor fietsers (watalsdepodcast.nl)