Naar aanleiding van aflevering 6 van seizoen 2 werpen we onze blik op het lid worden van bij de KNWU. Dit doen we met de manager van sport van de KNWU, namelijk Henk van Beusekom. Samen gaan we opzoek naar alle belangrijke informatie die komt kijken bij een lidmaatschap of het aanvragen van een licentie. Zo komen onder andere de verschillende categorieën, lidmaatschappen, licenties en aanbod van wedstrijden aan bod. Want wat moet je weten als je lid wil worden van de KNWU?

Daarnaast gaan we dieper in op de rol van de KNWU binnen de wielerwereld, want wat is nu belangrijk om bijvoorbeeld het wedstrijden rijden aantrekkelijk te houden voor de wielrenner in Nederland. Ook reiken we deze aflevering weer een nieuwe superkudo uit en maken we door onze gast kennis met een nieuwe wielerterm. Wil jij meedoen met onze Superkudo rubriek? Dat kan! Word nu lid van onze wielerclub op Strava, zet een mooie prestatie neer en win!

Na aanleiding van seizoen 1 waarin verschillende experts aan het woord zijn gekomen hebben we een beginnershandleiding opgesteld voor jou als wielrenner. Benieuwd? Check hem nu en downloadt hem gratis.

Tot slot geven we binnenkort het boek ´Ik ben renner´ van Nando Boers weg. Een boek met meer dan 35 interviews met profwielrenners zoals Tom Dumoulin, Tom Boonen, Marianne Vos en nog veel meer. Wil jij winnen? Houdt deze week dan onze Instagram goed in de gaten en like onze post en tag jouw fietsmaatje. En wie weet ga jij er binnenkort met die fantastische boek vandoor.

READ  Buitenbanden racefiets aanschaffen, hier moet je op letten

Heb jij een vraag over wielrennen? Neem dan nu contact met ons op via ons telefoonnummer 06-82612419 en wie weet behandelen jouw vraag de volgende keer!

Wiel-rent.nl is liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

Instagram: Wat als?! De wielerpodcast (@watalsdewielerpodcast) • Instagram-foto’s en -video’s
Facebook: Wat als de wielerpodcast | Facebook
Website: Podcast wielrennen – Wat als De wielerpodcast is dé podcast voor fietsers (watalsdepodcast.nl)

* Deze aflevering is opgenomen op 17 dec, voor de nieuwe lockdown in Nederland