In deze aflevering hebben de drie wielervrienden het over fietsen in een groep, want wat komt er allemaal bij kijken? Een aflevering die je zeker niet mag missen in seizoen 1 van onze wielerpodcast, waarbij we de handleiding proberen te schetsen voor elke amateurwielrenner.

Veel amateurwielrenners fietsen hun rondes in een groep, hierbij zijn meerdere dingen belangrijk. Zoals de communicatie en de veiligheid bij het fietsen in een groep. Want welke signalen moet je kennen tijdens het fietsen in een groep zodat het veilig is? En waar zit je het makkelijkst in de groep om te kunnen herstellen. En tot slot welke soorten van in een groep fietsen kennen we allemaal. Dit en nog veel meer tips die je moet weten wanneer je in een groep wil fietsen komen aan de orde in deze aflevering.

Daarnaast blikken we nog kort terug over de aflevering met bandexpert Ferdinand van Essen van Vittoria, er is namelijk een winnaar van de twee gloednieuwe Vittoria Rubino Pro banden die nog uitgeroepen moet worden. Liefhebber van de show Wielrent.nl zit ondertussen druk in de Tour de France en ook Wrab zit met het lanceren van hun nieuwe kledinglijn zeker niet stil! Kennismaken met de nieuwe kledinglijn van Wrab? Dat kan, klik hier en gebruik onze kortingscode voor 10% korting op het hele assortiment. Tot slot maken wij ook deze aflevering weer een nieuwe superkudo winnaar bekend. En er komt natuurlijk ook weer een nieuwe wielerterm aan bod.

Kortingscode Wrab: watalsdewielerpodcast

READ  Wielerverhalen#1 Een dag mee op trainingskamp met semiprof Niels van Ekeren

Vragen of opmerkingen over deze aflevering, laat het ons weten via ons telefoonnummer 06-82612419. Of heb jij een leuke stelling stuur het dan vooral in.

Wrab.cc en Wiel-rent.nl zijn liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast