Je inschrijven voor een wielertocht zonder racefiets? Jordy Nijenhuis deed het en dat bleek achteraf een fantastisch goede keuze te zijn geweest. De racefiets is sindsdien namelijk een verrijking van zijn leven geworden.

Jordy Nijenhuis neemt ons mee in zijn zoektocht naar een goede racefiets en de belevenis tijdens zijn wielertocht. Een belevenis die zijn enthousiasme voor de wielersport alleen maar groter maakt. En nee, niet alles gaat meteen vanaf het begin goed. De weg is hobbelig, maar vol plezier beleeft Jordy zijn avonturen op de fiets. Inmiddels zijn we twee jaar verder en ook dit jaar is Jordy bij dezelfde wielertocht voor het goede doel weer van de partij. Zo zie je maar hoe twee wielen en een frame je leven kan veranderen. Meer weten? Luister dan nu zijn verhaal in jouw favoriete podcastapp!

Samen gaan we op op zoek naar de meest bijzondere en mooiste verhalen uit de wielerwereld. Van amateur tot beroepswielrenner, geen verhaal is gek genoeg voor ons podium! Zo willen wij jou inspireren en motiveren om altijd te blijven trappen en jouw eigen wielerverhaal te schrijven.

Fietscafé de Proloog is dé plek waar wielerverhalen worden geboren en doorverteld! Neem vooral eens een kijkje en geniet van een magistrale koffie! (De Proloog, Amerongen)

Heb jij een tof wielerverhaal dat je wilt delen? Neem dan nu contact met ons op via ons telefoonnummer 06-82612419

Fietscafé de Proloog in Amerongen is liefhebber van onze serie Wielerverhalen.

Instagram: Wat als?! De wielerpodcast (@watalsdewielerpodcast) • Instagram-foto’s en -video’s
Facebook: Wat als de wielerpodcast | Facebook
Website: Podcast wielrennen – Wat als De wielerpodcast is dé podcast voor fietsers (watalsdepodcast.nl)

READ  Fietsevenementen augustus 2021