Het wat als?! Team

Het wat als?! Team

Het wat als team

De twee vrienden in de podcast ‘Wat als?!’ leerden elkaar kennen op de middelbare school in Culemborg. Beide gingen zij, na het afronden van hun TL, naar HAVO op een nieuwe middelbare school. Op de eerste dag leerden de twee elkaar kennen en gingen niets vermoedend bij de eerste les naast elkaar zitten. Hierbij maakte Niels meteen een goede indruk, omdat hij met een gebroken ellenboog (door een valpartij in een wielerkoers) naar school was gekomen. Hierdoor werd niet alleen de bijnaam ‘Stompie’, maar ook een vriendschap geboren.

Inmiddels hebben de twee al vele mooie momenten en avonturen beleefd. Na de HAVO zijn ze allebei een andere weg ingeslagen, maar hun vriendschap is sterk overeind gebleven. Samen proberen de vrienden het leven een stukje leuker te maken, zo maken ze soms gekke avonturen mee. Om die verhalen met iedereen te kunnen delen zijn ze ‘Wat als?!’ de podcast begonnen!

Niels & MarnickDe twee vrienden kunnen dit allemaal niet zonder hun vriend en fantastische cameraman Jeffrey Wiese. Jeffrey volgt momenteel de opleiding animatie en audio visuele vormgeving op het GLU. Samen met de Marnick & Niels vormt Jeffrey het wat als?! Team. Samen maken ze de fantastische challenge’s en wordt er puur vermaak gemaakt voor de luisteraar. Verder is Jeffrey druk bezig met zijn eigen bedrijfje Jeffrey videografie en is hij net als de twee vrienden vaak te vinden op de wielrenfiets!

Jeffrey Wiese