Het wat als?! Team

De drie wielervrienden in de wielerpodcast ‘Wat als?!’ kwamen door het fietsen met elkaar in aanraking. Marnick en Niels kenden elkaar al via de middelbare school in Culemborg. Beide gingen zij, na het afronden van hun TL, naar HAVO op een nieuwe middelbare school. Op de eerste dag leerden de twee elkaar kennen en gingen niets vermoeden

d bij de eerste les naast elkaar zitten. Hierbij maakte Niels meteen een goede indruk, omdat hij met een gebroken ellenboog (door een valpartij in een wielerkoers) naar school was gekomen. Hierdoor werd niet alleen de bijnaam ‘Stompie’, maar ook een vriendschap geboren.

Clubrenner Jeffrey leerde de jongens pas later kennen, bij de uitgevoerde challenge van Niels ´De honderd van Amerongen´ kwam Jeffrey toen nog nietsvermoedend filmen. Met de kennis van nu weten we dat Jeffrey een goede vriend van Marnick en Niels is geworden en een echte vaste waarde in de podcast.

Wat als teamleden

Marnick Rekker (Links):

Marnick rekker (21 jaar) is een toerfietser, die af en toe met zijn vrienden of zijn vader een rondje fietst. Naast het wielrennen beoefent hij de sport korfbal en volgt hij de opleiding integrale veiligheidskunde in Breda. Per week is hij ongeveer minimaal 4 uur op de wielrenfiets te vinden. Marnick stelde zichzelf de vraag waar hij eigenlijk moest beginnen als amateurwielrenner, wat is een normaal tempo en hoe word ik beter etc.? Precies waar wij in deze podcast naar opzoek gaan. Met zijn vrienden maakt hij de podcast over wielrennen om die handleiding zo duidelijk mogelijk te schetsen.

Jeffrey Wiese (Rechts):

Jeffrey (18 jaar) is een wielrenner voor het clubteam JVR de Batauwers, hiernaast volgt hij de opleiding media en is hij druk bezig met zijn hobby en semi beroep videomaker. Naast het maken van video’s voor bedrijven is hij ook minstens 8 uur per week op de wielrenfiets te vinden. Samen met zijn wielervrienden maakt hij de podcast en is hij altijd nieuwsgierig over alle nieuwe ontwikkelingen binnen de sport.

Niels van Ekeren (Midden):

Niels (21 jaar) is een wielrenner voor het continentale wielerteam Metec Solarwatt, hiernaast volgt hij de hbo-opleiding sportkunde management en heeft hij de minor sportvoeding gevolgd. Elke week is hij minstens 16 uur in de week op de fiets te vinden. Daarnaast is hij een ambitieuze podcaster die altijd opzoek is naar nieuwe ins en outs uit de wielerwereld, waarmee hij de amateurwielrenner kan inspireren en informeren op zoek naar de perfecte fietser.