In aflevering 2 van seizoen twee gaan wij opzoek naar het stappenplan om optimaal te herstellen van een zware fietsrit. Hierbij krijgen we hulp van ons publiek bij het Keistad Fietsfestival in Amersfoort. Je leest het goed, onze eerste podcast met publiek en daarom mochten wij samen met Chef d´Equipe een tof wielershirt verloten onder de mensen die aanwezig waren. Naast onze wielerpodcast waren er ook andere activiteiten op het fietsfestival. Zo werden er meerdere afstanden gefietst met de race- en gravelfiets. Na afloop waren veel deelnemers doorweekt door de regen. De meeste mensen gingen snel naar huis om te douchen, oftewel ze gingen op weg naar een goed herstel.

Iedere wielrenner heeft zijn eigen idee bij herstel. Zo drinkt de een chocomel en de ander bier na afloop van hun fietsrit. Of springt de een maar al te graag in een warm bad en de ander meteen onder de dekens. Maar wat is nu eigenlijk de beste manier van optimaal herstellen na een zware fietsrit? Daar kom je in deze aflevering achter, hierin hebben wij een 8 stappenplan opgesteld dat volgens ons kan zorgen voor een optimaal herstel. Benieuwd? Luister dan nu de aflevering.

Ook deze aflevering ontbreekt de nieuwe superkudo en wielerterm niet. Wil jij ook de superkudo winnen? Word dan nu lid van onze club op Strava. Tot slot willen wij het Keistad Fietsfestival bedanken voor hun gastvrijheid, Chef d´Equipe voor het beschikbaar stellen van hun fantastische wielershirt. Meer weten over de toffe wielershirts van Chef du Equipe, check de link hieronder:

READ  Wat als je voorbereid de winter in wil qua wielerkleding? S2 - A4

Chef d´Equipe (Instagram) – (Webshop)

Wiel-rent is liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast