Wielertochten.nl
Nieuws, Wat als?! De wielerpodcast

Fietsevenementen juli 2021

Fietsevenementen, wie heeft ze niet gemist? Nu de coronamaatregelen verder worden versoepeld zijn fietsevenementen in juli 2021 weer mogelijk, dit biedt uitkomsten voor jou en je fietsvrienden. Wij van wat als de wielerpodcast zijn druk bezig met het opzetten van een wielertocht samen met wielertochten.nl, echter moet hier nog even op worden gewacht. Maar dat houdt jou niet tegen, er staan namelijk al meerdere fietsevenementen voor jou en je wielervrienden op de kalender. Lekker georganiseerd fietsen en achteraf lekker napraten met een goed bakje koffie. Wie wil dat nou niet?

Kalender fietsevenementen juli 2021

Za 3 juli: De Gran Fondo Veluwe

Een toertocht door het grootste natuurgebied van Nederland namelijk de Veluwe. Rustige wegen door de bossen, hei en heuvels zorgen voor een buitenlands gevoel op de fiets. Onderweg kom je verschillende klimmen tegen, oftewel een mooie uitdagingen voor jou en je wielervrienden. Tot slot krijg je toegang tot het Randje Veluwe Finish Village.

Fietstocht veluwe

Za 3 juli: Limburgs Mooiste Noord

Vanuit Arcen (Limburg) wordt deze schitterende toertocht weer gehouden. Er kunnen verschillende afstanden worden afgelegd tussen de 70 en 220 kilometer. De Limburgs Mooiste Noord is een grensoverschrijdende fietstocht voor recreanten met een racefiets, MTB of Gravelfiets. De routes voor de racefiets lopen door aantrekkelijke natuurgebieden in Nederland (de Maasduinen in Noord-Limburg) en Duitsland (het Nettetal in Kreis Viersen). Oftewel genieten van al het mooist door twee landen.

Hago Limburgs Mooiste Noord 2021

Za 10 en za 11 juli: Summer Beer Rides

NL Tour Rides organiseert op 10 en 11 juli de Summer Beer Rides. Een toertocht voor de (bier)fijnproevers op diverse locaties in Nederland. Kleinschalige exclusieve wielertoertochten met start en finish vanaf bijzondere wielercafé ’s en brouwerijen door heel Nederland. Wees er snel bij, want er zijn maar 200 plekken per locatie per dag. Dus scoor jouw ticket en genieten na afloop van een heerlijk speciaal biertje met jou wielervrienden.

READ  TRAILER: Wat als?! De wielerpodcast

De volgende biermerken/-locaties zijn van de partij: Eindhoven Wielercafé De Cyklist, Utrecht Werkspoorcafé, Veenhuizen Brouwerij Maallust, Beverwijk Lucky 13 Beer, Arnhem Lucky 13 Beer, Rotterdam Brouwerij Noord en tot slot Breda Brouwerij Bliksem. Schrijf je nu in.

Summer beer rides 2021

Zo 11 juli: Raleigh ride 2021

Wie kent de TI Raleigh ploeg van Peter Post niet? Een legendarisch ploeg met vele etappeoverwinningen in de Tour en talloze klassieke zeges. Veel wielerliefhebbers denken maar al te graag terug aan die geweldige glorie dagen in de jaren ’70 en ’80. Op 14 juli kun je samen met jou wielervrienden en een aantal oud Raleigh profs een fantastische toertocht rijden. Zo waan je je even terug in de tijd. Tot slot kan de tocht helemaal compleet maken met een prachtig retro shirt van Raleigh. De start en finish is in hotel Glize Rijen, waar het team indertijd zijn jaarlijkse ploegpresentatie hield. Natuurlijk kun je bij jou inschrijving een prachtige retro wielershirt van Raleigh verkrijgen. Voor meer informatie kun je terecht op www.nltourrides.nl.

Meer informatie of fietsevenementen in het najaar van 2021 meemaken? Check wielertochten.nl voor meer fietsplezier met je vrienden

Wielertochten.nl biedt informatie voor de volwassen toerfietser of beginnende wielertoerist. Je vind een overzicht van alle toertochten, fietsvakanties, routes, onderhoud, materiaal, nieuwe modellen racefietsen, wielerboeken en nog veel meer. Ook de leukste wielerpodcasts zoals Wat als De wielerpodcast komen aan de orde. Wielertochten.nl