Gesoigneerde wielrenners
Nieuws, Wat als?! De wielerpodcast

Duurzame wielerkleding – Maak kennis met wielerkleding van liefhebber Wrab.cc

Duurzame wielerkleding kopen? Dan ben je bij Wrab.cc aan het goede adres. Met oog voor detail en zorg voor de planeet produceert Wrab duurzame wielerkleding. Met de snelle veranderingen in het milieu waarmee onze planeet al wordt geconfronteerd, wil Wrab duurzame producten maken met een positieve voetafdruk. Zo kunnen we tijdens het fietsen met een gerust hart genieten van onze planeet. In de zomer van 2019 genoten de oprichters van Wrab.cc van een graveltocht in de natuur, een idee werd geboren. Een kledingmerk voor echte fietsliefhebbers was het gevolg. Speciaal voor wielrenners die graag fietsen, koffiedrinken en om de planeet geven. Oftewel met het zorgen voor onze planeet in het DNA creëert Wrab producten die bij je passen tijdens het fietsen. Zo blijven ze elkaar en onze planeet verassen.

Wielerkleding Wrab met kortingscode

Het hoofddoel van Wrab? Waarom duurzame wielerkleding maken?

”In 2025 willen we functioneren als een klimaatneutraal bedrijf”. Alle producten die het bedrijf aanbiedt zijn doordacht met recycling in het achterhoofd om het terug te geven aan onze planeet. Oftewel ecologie boven economie. Dit streeft Wrab.cc met verschillende manieren na zoals recyclekits, grond teruggeven aan de natuur, biologische stadskleding en niet te vergeten de biologische geteelde koffie.

Recyclekits

Wrab heeft een mogelijkheid gecreëerd waarbij je fietstenues kunt recyclen. Bij elke bestelling krijg je een papieren envelop die je kunt vullen met je oude fietstenue(s). Deze fietstenues worden vervolgens gesorteerd om weg te geven aan mensen die zich geen fietsuitrusting kunnen veroorloven. Mocht deze wielerkleding niet opnieuw kunnen worden gebruikt, dan worden ze gerecycled. Dit is wat Wrab de recycle-manier noemt. Daarnaast zijn ook de pads van Wrab gemaakt van gerecyclede garens. Dus bestel nieuwe kleding en doneer je oude wielerkleding.

READ  Wat als je wilt beginnen met wielrennen? + 8 tips - S1 - A2

Duurzame wielerkleding

Teruggeven aan de natuur

Bij elke bestelling geeft Wrab terug aan de natuur. Steeds meer natuur wordt gebruikt door de mens en daarom wil Wrab een deel van het land teruggeven aan de natuur. Zo werken ze samen met het goede doel Buyworld. Bij elke bestelling die je plaatst doneert Wrab een vierkante meter wereld aan Buyworld. Vervolgens geeft Buyworld deze vierkante meter terug aan de natuur. En daar worden wij als fietsliefhebbers natuurlijk super blij van.

WRAB, When Riding A Bike

Biologische stadskleding en producten

Alle T-shirts, sweaters en hoodies zijn gemaakt van biologisch katoen, zodat je je liefde voor fietsen kunt tonen tijdens het rijden op een stadsfiets. Biologisch betekent dat het katoen zonder chemicaliën zijn verbouwd. De boeren en fabrieksarbeiders worden ondersteund door de fairwear-organisatie. De biologische koffiebonen van Wrab zijn geteeld in de bergheuvels van Zuid-Amerika. De bonen zijn hier met de hand en veel liefde geroosterd door lokale boeren. Binnen een week kan het eindproduct bij u thuis zijn. Nadat u de bonen hebt gemalen en er kokendheet water over heen hebt gegoten om je koffie of espresso te krijgen, kun je de maling gebruiken om je eigen tuinkers te kweken. Wat wil je nog meer?!

Kortingscode duurzame wielerkleding

Omdat Wrab.cc liefhebber is van Wat als De wielerpodcast mogen wij een kortingscode weggeven van 10% op het hele assortiment. Gebruik nu onze kortingscode en scoor vandaag nog duurzame wielerkleding van Wrab.

Kortingscode: watalsdewielerpodcast