In aflevering 3 van seizoen twee nemen wij jou mee in het stellen van goede doelen. Want waarom is het stellen van doelen belangrijk? En hoe pak je zoiets eigenlijk aan? Hiervoor mogen wij voormalig topsporter en mental coach Joey van Rhee verwelkomen in onze show. Als voormalig topsporter weet Joey van Rhee maar al te goed waarom het stellen van doelen zo belangrijk is. Zo kan het bijvoorbeeld zorgen voor meer motivatie op de weg naar het doel toe. Naast het stellen van doelen kijken we ook naar het mentale plaatje dat bij het fietsen komt kijken.

In aflevering 2 met Jens Voet kwam het al kort aan de orde. Zonder doel is het moeilijk om gericht te kunnen trainen, vandaar ook deze aflevering over hoe je dan eigenlijk goede doelen stelt. Benieuwd? Luister dan nu de aflevering.

Naast het verhaal van Joey van Rhee is er natuurlijk ook een nieuwe winnaar van de superkudo. Wil jij ook de superkudo winnen? Word dan nu lid van onze club op Strava. Tot slot heeft onze gast ook een leuke nieuwe wielerterm meegenomen.

Wiel-rent is liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

READ  Wat als je optimaal wilt herstellen van een zware fietsrit? Ons stappenplan - S2 - A2