Logo wat als de wielerpodcast
Podcast seizoen 2, Wat als?! De wielerpodcast

Wat als je doelen wilt leren stellen? Met mental coach en voormalig topsporter Joey van Rhee – S2 – A3

In aflevering 3 van seizoen twee nemen wij jou mee in het stellen van goede doelen. Want waarom is het stellen van doelen belangrijk? En hoe pak je zoiets eigenlijk aan? Hiervoor mogen wij voormalig topsporter en mental coach Joey van Rhee verwelkomen in onze show. Als voormalig topsporter weet Joey van Rhee maar al te goed waarom het stellen van doelen zo belangrijk is. Zo kan het bijvoorbeeld zorgen voor meer motivatie op de weg naar het doel toe. Naast het stellen van doelen kijken we ook naar het mentale plaatje dat bij het fietsen komt kijken.

In aflevering 2 met Jens Voet kwam het al kort aan de orde. Zonder doel is het moeilijk om gericht te kunnen trainen, vandaar ook deze aflevering over hoe je dan eigenlijk goede doelen stelt. Benieuwd? Luister dan nu de aflevering.

Naast het verhaal van Joey van Rhee is er natuurlijk ook een nieuwe winnaar van de superkudo. Wil jij ook de superkudo winnen? Word dan nu lid van onze club op Strava. Tot slot heeft onze gast ook een leuke nieuwe wielerterm meegenomen.

Wiel-rent is liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

READ  Wrab nieuwe liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast
Blijf op de hoogte van de nieuwste afleveringen en meer..

Meld je nu aan en blijf op de hoogte van de nieuwste afleveringen en al het nieuws rondom jouw favoriete wielerpodcast of abonneer nu op jouw favoriete podcastapp.