Wil jij buitenbanden voor je racefiets aanschaffen, maar weet je eigenlijk niet waar je op moet letten? Dan is deze aflevering speciaal voor jou. Bandenexpert Ferdinand van Essen van het merk Vittoria is te gast in onze show. Een liefhebber van de fiets, maar ook een ware expert op het gebied van racefietsbanden. Want wist jij dat 8 bar in de banden tot het verleden behoort? Nee en dat is precies de reden voor deze podcastaflevering. Niels en Jeffrey leren de geheimen over buitenbanden voor de racefiets en delen hun eigen ervaringen over racefietsbanden. Natuurlijk komen ook de verschillende buitenbanden zoals draadbanden, vouwbanden, tubeless en tubes aan de orde. Een aflevering bordenvol tips en tricks die je absoluut niet wilt missen.

Ook word er teruggekoppeld naar de vorige aflevering over soigneren, want Niels blijkt iets minder gesoigneerd te zijn dan blijkt. En liefhebber van de show Wrab heeft hun nieuwe collectie gepresenteerd. Wielerkleding waardoor je 100% gesoigneerd de zomer doorkomt, check het nu en gebruik onze 10% kortingscode op het hele assortiment (code niet meer geldig). Natuurlijk word er ook deze aflevering een nieuwe superkudo uitgereikt onder een van de leden van onze Stravaclub. Daarnaast maakt onze gast jullie ook bekend met een nieuwe wielerterm.

Vragen over de aflevering of over buitenbanden voor de racefiets over het algemeen, laat het ons weten via ons telefoonnummer 06-82612419. Of heb jij een leuke stelling laat het ons vooral weten.

Je vindt ons op Instagram: @watalsdewielerpodcast

www.watalsdepodcast.nl

Wrab en Wiel-rent.nl zijn liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

READ  Wat als je optimaal wilt herstellen van een zware fietsrit? Ons stappenplan - S2 - A2