In de laatste aflevering van seizoen 1 gaan de wielervrienden opzoek naar de basistechniek op de racefiets. Een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken in seizoen 1 van onze handleiding opzoek naar de perfecte fietser. Samen met oud wereld, paralympisch kampioen Pascal Schoots gaan de jongens opzoek naar de belangrijkste zaken rondom een goede basistechniek op de racefiets. Zo gaat Pascal onder andere in op een goede rem-, trap- en bochtentechniek. Want jij wilt toch ook zo goed mogelijk je racefiets onder controle hebben? Kom erachter of jij de basistechniek op de racefiets al beheerst.

Daarnaast wordt deze aflevering weer een nieuwe winnaar gekozen uit onze Stravaclub voor zijn/haar geleverde prestatie. Oftewel wij mogen weer iemand blij maken met het superkudo pakket van Wrab. Tot slot heeft onze gast ook een gloednieuwe wielerterm meegenomen. Ken jij hem al?

Wij gaan er even tussenuit, maar op 1 oktober gaat seizoen 2 van de wielerpodcast van start. Mocht je nou geen genoeg krijgen van onze podcast, dan heb jij geluk! Want binnenkort verschijnen er verschillende afleveringen van de serie wielerverhalen.

Heb jij vragen of stellingen rondom het wielrennen. Stuur een bericht naar ons telefoonnummer 06 82612419 en wie weet behandelen wij hem in het volgende seizoen. Kans maken op de superkudo? Word dan nu lid van onze club op Strava en maak kans.

Kortingscode Wrab wielerkleding: Watalsdewielerpodcast

Je vindt ons op Instagram: @watalsdewielerpodcast

Website: www.watalsdepodcast.nl

Wrab en Wiel-rent.nl zijn liefhebbers van Wat als?! De wielerpodcast

READ  Wielerverhalen#5 Joost van Wijngaarden en zijn Tour de France van 1925